Setari Cookie-uri

Ianis Hagi a făcut pasul cel mare! La 24 de ani fiul lui Gheorghe Hagi se pregătește de nuntă

Bat clopote de nuntă în familia lui Gheorghe Hagi, după ce tânărul fotbalist a cerut-o în căsătorie pe iubita sa.

Ianis Hagi trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, iar, recent, el a decis să facă pasul cel mare! Fiul lui Gheorghe Hagi are o carieră de succes în fotbal, iar pe plan amoros lucrurile merg din ce în ce mai bine.

Tânărul de 24 de ani se iubește de mai bine de un an cu Elena Tănase, care este de origine aromâncă. Potrivit a1.ro, tânăra provine dintr-o familie înstărită din Constanța.

După un an de relație, Ianis Hagi și-a oficializat în mod public relația cu iubita sa și a publicat pe social media prima fotografie cu cei doi. La începutul acestui an, fiul lui Gheorghe Hagi a trecut la nivelul următor și și-a luat inima în dinți. El a cerut-o de soție pe frumoasa lui parteneră de viață, dăruindu-i un inel cu diament.

Ianis Hagi, pregătit pentru însurătoare

Potrivit unor apropiați, Ianis Hagi a organizat o cină alături de părinții lui și viitorii lui socri, punându-i marea întrebare Elenei de față cu familiile celor doi. Ianis Hagi și Elena petrec mult timp împreună în Scoția, acolo unde tânărul forbalist joacă la Glasgow Rangers.

Citește și:

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult”, declarat un apropiat al familiei Hagi, pentru playsport.ro.

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.