Setari Cookie-uri

Paula Seling, o mămică mândră! Fetița ei, Elena îi calcă pe urme!

Paula Seling are motive de mândrie, asta pentru că Elena, fiica ei îi calcă pe urme. Micuța este talentată în multe domenii, iar artista speră ca toată familia să o susțină în continuare, la fel ca și acum.

Paula Seling a uimit pe toată lumea atunci când le-a făcut cunoștință fanilor cu Elena, fiica sa în vârstă de 8 ani. Artista a adoptat-o pe cea mică de la vârsta de 3 ani, însă a preferat să păstreze discreția în ceea ce o privește. Acum, Elena s-a simțit pregătită pentru ca lumea să afle de ea.

Recent, Paula Seling a vorbit despre rolul său de mamă, dar și cât de împlinită este alături de Elena. Artista a povestit cum fetița ei este înclinată către artă și că este un copil politalentat.

„Încă nu s-a decis în ceea ce privește profesia pe care vrea să și-o aleagă, totuși mai are puțin și împlinește nouă ani. Este atrasă de foarte multe lucruri din domeniul artei. Spre exemplu, îi place foarte mult să picteze, îi place extrem de mult să danseze, am început cu niște game la pian, dar îi place în egală măsură sportul și matematica.

Citește și:

Este foarte bună comunicare, este un copil politalentat și singurul lucru pe care îl pun într-o zonă a nesiguranței este dacă vom reuși să îi valorificăm toate aceste talente, pentru că are foarte multe și mi-ar plăcea atunci când va fi om matur să aibă o paletă foarte largă de unde să poată să aleagă ceva ce o face fericită.”, a declarat Paula Seling, potrivit WOWbiz.ro.

După ani buni în care au format o relație, Paula Seling și partenerul ei de viață au divorțat. Totuși, micuța Elena are în continuare parte de ambii părinți, iar Radu Bucura petrece timp frumos cu ea.

Artista a menționat că împreună cu fostul soț formează o echipă și speră ca și familiile celor doi să o susțină în continuare pe Elena, așa ca și până acum.

Citește și:

„Facem împreună cam toate lucrurile pe care vrem să le facem. Mergem împreună la înot, facem plimbări, sport împreună, gătim, facem curat în cameră împreună, temele. Sunt o grămadă de lucruri, mergem în vacanțe. Cel mai important este că petrecem timp împreună. Educația i-o facem împreună, suntem o echipă tatăl ei și cu mine, încercăm să îmbinăm cumva lucrurile, să simtă că e plăcut să ai rezultate frumoase și la școală, să fii iubit de ceilalți, pentru că îi tratezi pe ceilalți cu respect, ai o atitudine pozitivă și e foarte important în primul rând să fii om.

Ea deja știe lucrurile acestea, are un foarte mare bun simț și vorbește frumos și elegant și nu pot decât să fiu mândră de ea. Sper în continuare, amândoi, tatăl ei și cu mine și bunicii, atât din partea tatălui, cât și din partea mea, sunt foarte implicați în creșterea ei și-n tot ceea ce își dorește ea. Încercăm să facem tot posibilul să fie un copil fericit.”, a mai spus Paula Seling.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.