Setari Cookie-uri

Adriana Bahmuțeanu, îngenuncheată de durere! Drama prin care a trecut a făcut-o să se gândească la sinucidere

Adriana Bahmuțeanu a trecut prin clipe foarte grele, iar în acele momente s-a gândit chiar și la sinucidere. Cine a ajutat-o să meargă mai departe?

Adriana Bahmuțeanu trăiește o viață demnă de un film, iar, de-a lungul anilor, vedeta a fost nevoită să treacă peste dureri greu de imaginat. Cu toate că mereu s-a afișat cu zâmbetul pe buze, Adriana Bahmuțeanu a trăit și clipe cumplite și chiar a fost la un pas de a-și lua viața.

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cea mai mare durere a sa, atunci când, în anul 2009, ea devenea mămica unui copil prematur. Din păcate, bebelușul a supraviețuit numai trei săptămâni. Această încercare a pus-o la pământ pe vedetă, care s-a gândit la sinucidere.

„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unui podacast.

Citește și:

Cine a ajutat-o pe Adriana Bahmuțeanu?

Adriana Bahmuțeanu și-a revenit cu greu după pierderea copilului său și spune că gândul la ceilalți doi copii a ajutat-o. Mai mult, mama ei i-a fost alături și îi este recunoscătoare pentru tot ajutorul și susținerea ei.

Acum, Adriana Bahmuțeanu s-a vindecat de durere, însă va purta un regret mereu în sufletul ei.

„Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea. Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.