Setari Cookie-uri

Fosta soție a lui Kamara a vorbit despre comportamentul artistului la Survivor! De ce nu se ține Kamara departe de conflicte?

Fosta soție a lui Kamara a vorbit despre comportamentul artistului în emisiunea Survivor, dar și cum îl susține Leon pe tatăl său.

Fosta soție a lui Kamara, Oana a vorbit despre parcursul lui Kamara în emisiunea Survivor, dar a explicat și de ce artistul are parte de multe conflicte cu colegii săi.

Oana a mărturisit că l-a sfătuit pe Kamara să se țină departe de tensiunile din competiție și să fie cât mai prietenos cu colegii săi. Totuși, așa cum declară chiar ea, Kamara este un om care luptă pentru dreptate, de aceea încearcă să caute corectitudinea în orice relație a sa.

„Acum, Kamara mi se pare puțin obosit. El mânca destul de mult acasă, iar acolo nu se hrănește cât trebuie. Mi se pare puțin aerian. Din cauza asta eu îl văd ca nefiind la potențialul său maxim. Înainte de a pleca de acasă i-am spus să nu se certe, iar el mi-a spus că nu se ceartă, dar uite că acolo este altceva. Kamara este un om care ține cu dreptatea, iar din acest motiv se implică și în unele conflicte”, a spus Oana pentru Click!.

Citește și:

Oana și fiul ei și a lui Kamara, Leon se uită la artist și îl susțin de acasă. Micuțul îl urmărește pe Youtube și îi simte lipsa tatălui său, însă și el și Oana își doresc ca artistul să ajungă cât mai departe în competiție.

„Băiatul nu se uită la emisiune, nu vrea. Se uită la filmulețe pe YouTube cu tatăl lui. I-am zis de mai multe ori: hai să te uiți la tati la televizor și el: nu și nu.

Noi îl susținem pe Kamara necondiționat, ne este dor de el, dar vrem să rămână cât mai mult acolo, de asta s-a și dus. Nu știu dacă o să ajungă până în finală sau o să câștige. El nu s-a dus doar pentru asta, dar o să vedem pe parcurs, cine știe ce o să fie”, a mai spus Oana, pentru sursa citată mai sus.

Kamara luptă la Survivor pentru Leon

Kamara luptă la Survivor pentru fiul său, care este diagnosticat cu paralizie cerebrală. Fiul său îl motivează să continue lupta în competiție și să ajungă la premiul cel mare.

Citește și:

„Am venit la Survivor să lupt pentru Leon, el este cel care mă motivează să fiu prezent în acest show, îmi dă o putere extraordinară. Asta, plus determinarea pe care o am din naștere de a duce lucrurile până la capăt, fac din mine un adversar redutabil pentru oricine. Trup și suflet pentru Leon!”, a declarat Kamara pentru ciao.ro.

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.