Setari Cookie-uri

Pamela Anderson are propriul documentar! Fiul ei este unul dintre producătorii filmului de pe Netflix

Pamela Anderson și-a lansat propriul documentar "Pamela, o poveste de dragoste!", a cărui producător este chiar unul dintre fii ei, Brandon Thomas.

Pamela Anderson a povestit fără perdea toate secretele din viața ei, în cel mai nou documentar lansat pe platforma Netflix. "Pamela, a love story" este regizat de unul dintre fii vedetei, Brandon Thomas, iar actrița vorbește despre cele 5 căsnicii eșuate, dar și despre cariera sa și drumul de la o simplă fată la sex simbolul Americii.

La marea lansare, Pamela Anderson (55 de ani) a purtat o rochie roșie, care le-a amintit tuturor celor prezenți de apariția sa în costumul de baie în serialul Baywatch.

„Pamela iubește basmele de când era mică. Rudele ei sunt de origine scandinavă și obișnuiau să-i citească povești scandinave. Iar orașul ei natal, Lady Smith, chiar e desprins dintr-un basm… Pamela Anderson mergând pe o plajă cu scoici, în fiecare zi… Nu face asta pentru camere, pur și simplu asta face ea în fiecare dimineață. Ea chiar merge și le cântă balenelor din mare. Toată viața ei e povestea Cenușăreasei, dar pe steroizi”, a declarat pentru Hollywood Reporter regizorul Ryan White.

Citește și:

Tot el a declarat că vedeta a fost deschisă la a vorbi despre toate momentele din viața ei.

„Mi-ar plăcea să-mi asum meritele și să spun că a trebuit să petrec luni ca să-i câștig încrederea. Dar nu! Pamela este o persoană foarte încrezătoare. Este ca o carte deschisă și a fost pregătită să facă asta. Nu a spus niciodată: «Opriți filmarea», sau «Nu vreau să vorbesc despre asta» sau «Cum vei folosi asta în documentar?». Nu aș fi putut avea un subiect mai bun“, a mai spus regizorul.

Pamela Anderson a divorțat pentru a 5-a oară

Pamela Anderson a divorțat după un an de căsnicie, fiind cel de-al 5-lea divorț al blondinei de peste ocean. Dan Hayhurst a fost cel cu care Pamela s-a iubit timp de un an, însă comportamentul său a făcut-o pe vedetă să ceară divorțul.

Citește și:

    „Dan s-a dovedit a fi un nesimțit cu Pamela, a fost nepoliticos și nesuportabil. După ce ai petrecut doi ani trăind în fiecare secundă cu cineva, ajungi să-l cunoști mai bine și la rău. Au ajuns să se cunoască mai bine și, făcând asta, Pamela și-a dat seama că Dan nu este, de fapt, cel potrivit. Lucrurile nu sunt deloc bune între ei în acest moment. Pamela a decis că nu au nimic în comun, el nu a tratat-o în felul în care a simțit că vrea să fie tratată. S-au certat, deși el a spus că vrea ca mariajul să funcționeze”, a declarat o sursă apropiată a actriței.

    Vizionare placuta


    Kudika
    1 Februarie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.