Setari Cookie-uri

Bruja și Pufej au fost eliminați de la America Express! Declarațiile făcute de cei doi concurenți

Bruja și Pufeh au fost eliminați din competiția America Express. Cei doi au părăsit concursul în lacrimi!

Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express, în ediția difuzată seara trecută. În cursa pentru ultima șansă au intrat 3 echipe: Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bruja și Pufeh. Cei 6 concurenți au avut de rezolvat misiuni dificile și au fost puși în situații neobișnuite, însă au încercat să dea tot ce este mai bun pentru a-și continua drumul în concurs.

Ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost formată din Bruja și Pufeh. Prezentatoarea tv a deschis cufărul, ieșind la iveală că vulturul este roșu, ceea ce a însemnat eliminarea celor doi din competiție.

„Drumul vostru la America Express se încheie aici”, a anunțat Irina Fodor, la America Express.

După aflarea veștii, cei doi concurenți au mărturisit că își doreau să mai rămână în competiție, deși au avut unele momente în care voiau să plece acasă.

Citește și:

„Nu mai plânge la televizor”, i-a zis Bruja lui Pufeh, care a și plâns, la rândul său.

Pufeh, declarații după eliminare

Pe pagina sa de Instagram, Pufeh a postat un mesaj plin de recunoștință pentru momentele petrecute în competiția de la Antena 1. El se bucură că a participat la această competiție, care îi servește drept o experiență de viață de neuitat.

„Cele mai hardcore, nebune și intense săptămâni trăite în viața asta! Cu bune, cu rele… Sunt mândru să spun: «WE DID THIS!» ♥️. Cea mai tare cursă la care am participat până acum! Le dorim mult succes colegilor în continuare și felicităm întreaga echipă de producție pentru acest show nebun de frumos?@americaexpressromania continuă, dar fără noi de data asta…”, a scris Pufeh pe social media.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.