Setari Cookie-uri

La mulți ani, Anca Serea! Vedeta a împlinit astăzi 42 de ani. Urarea emoționantă făcută de Adi Sînă

Anca Serea a împlinit astăzi 42 de ani, iar soțul ei, Adrian Sînă a surprins-o pe vedetă încă de la primele ore ale dimineții.

Anca Serea a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 42 de ani. Vedeta a fost răsfățată cu urări speciale din partea familiei, încă de la primele ore ale dimineții. Soțul ei, Adrian Sînă i-a făcut o declarație emoționantă pe contul său de Instagram, acolo unde a postat și o fotografie în care sunt înfățișați cei doi.

„La mulți ani, iubita mea soție! Sunt atat de norocos să te am lângă mine și să te pot numi partenera mea de viață. Îți doresc o zi plină de bucurie, iubire și împlinire, cu multe surprize plăcute și tot ceea ce îți dorești. Sper să ne bucurăm împreună de această zi specială și să avem o viață lungă și fericită împreună. Te iubesc din tot sufletul!”, i-a transmis Adi Sînă partenerei sale de viață.

Citește și:

Anca Serea mărturisește care este secretul unei relații longevive

Anca Serea are 6 copii și este o mămică extrem de dedicată. Cu toate acestea, ea nu își neglijează soțul, alături de care are grijă să petreacă momente speciale împreună.

După 11 ani de relație, Anca Serea spune că există și situații tensionate în familia celor doi, însă majoritatea momentelor sunt de fericire, mai ales că amândoi păstrează romantismul.

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie mesaje deocheate”, a dezvălui Anca Serea, pentru WOWbiz.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.