Setari Cookie-uri

Delia Matache, mărturisiri despre problema de sănătate pe care o are! Cum reușește vedeta să își țină afecțiunea sub control?

Delia Matache a vorbit despre problema de sănătate cu care se confruntă, dar pe care, însă, nu reușește întotdeauna să o controleze.

Delia Matache este una dintre cele mai iubite artiste autohtone și mulți internauți o apreciază pentru buna dispoziție pe care o oferă celor din jurul său. Cu toate că este mereu cu zâmbetul pe buze, Delia se confruntă cu o problemă de sănătate, pe care, uneori, nu o poate controla.

Sinceră ca întotdeauna, artista le-a vorbit fanilor ei despre afecțiunea de care suferă și cum o afectează în viața de zi cu zi. Delia se confruntă cu anxietatea, care apare fără vreun motiv anume.

"Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foarte mult", a declarat Delia Matache.

Vedeta a recunoscut că, din cauza emoțiilor puternice sau a stresului, anxietatea pune stăpânire pe ea.

"Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu mi-este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere", a mai spus vedeta în cadrul unui interviu, potrivit spynews.ro.

Citește și:

Delia își trăiește viața așa cum simte, la cei 40 de ani pe care îi are

Delia Matache își trăiește viața exact așa cum simte și i-a sfătuit și pe cei care o urmăresc să nu se lase constrânși de stereotipurile societății.

”Nu vă mai puneți singure piedici de genul: Aoleu, am peste 40 de ani, nu mai pot să mă îmbrac, nu mai pot să fac, nu mai... nu, prea mult nu mai ... Nu vă mai puneți limite! Nu vă mai faceți asta! Nu vă mai pedepsiți!”, a spus Delia pe rețelele de socializare.

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.