Setari Cookie-uri

Carmen Brumă, despre ingredientul nociv de pe eticheta produselor! De ce trebuie să ne ferim de el?

Carmen Bruma i-a sfătuit pe internauți să evite alimentele care au acest ingredient pe etichetă!

Carmen Brumă le oferă internauților sfaturi prețioase legate de sănătate și un stil de viață sănătos. Vedeta este urmărită de mii de internauți care îi urmăresc activitatea și îi urmează întocmai îndemnurile din postările sale.

Recent, partenera de viață a lui Mircea Badea le-a vorbit urmăritorilor săi de pe Instagram despre ingredientul nociv care se află etichetele alimentelor din comerț. Siropul de glucoză-fructoză afectează ficatul și îngrașă, având numai efecte negative asupra organismului.

„Un ingredient pe care-l găsești foarte des pe eticheta produselor din supermarket este siropul de glucoză-fructoză. De ce trebuie să-l eviți? Pentru că îngrașă, afectează ficatul și pentru că creează acea rezistență la dopamină, adică scăderea capacității de percepție a plăcerii”, a dezvăluit Carmen Brumă pe rețelele de socializare.

Citește și:

Carmen Bruma, sfaturi pentru întărirea imunității

Carmen Brumă le-a vorbit internauților și despre ce pot face pentru a avea o imunitate crescută, în special în această perioadă.

„Unul dintre cele mai căutate subiecte în această perioadă este stimularea sistemului imunitar sau întărirea sistemului imunitar.

Așa cum am mai spus și în alte rânduri, eu cred că un sistem imunitar echilibrat nu se obține printr-o singură măsură, ci printr-un complex de măsuri, o conduită de viață, un stil de viață, care include o alimentație echilibrată, somn de calitate, mișcare practicată în mod constant, evitarea kilogramelor în plus, hidratare corespunzătoare, managementul stresului și, nu în ultimul rând, suplimente alimentare de calitate, la recomandarea medicului.”, a mai spus Carmen Brumă, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.