Setari Cookie-uri

Advertorial Prestige Orchestra a cântat la o nuntă cu 1000 de invitați. VIDEO este viral pe TIK TOK

Prestige Orchestra, singurul concept de ONE BAND SHOW din România, a avut de-a lungul timpului experiențe dintre cele mai diverse atunci când vine vorba despre evenimentele la care au participat.

De departe, însă, nunta ca un festival la care au fost invitați să participe în calitate de artiști, la Sibiu, în primăvara anului 2022, și-a câștigat un loc special în inimile lor. Pe lângă acest lucru, acest eveniment a câștigat și atenția publicului, în special al celui de pe Tik Tok, unde se apropie vertiginos de 1 MILION de vizualizări.

„În primăvara anului 2022, am cântat la un eveniment fabulos din toate punctele de vedere. Nu ne așteptam ce petrecere urma să avem, însă vă lăsam pe voi să descoperiți filmările din social care au făcut furori. Una dintre filmarile postate pe TIKTOK au ajuns în numai 2 zile la 1 milion de vizualizări asta arătând că petrecerea a fost una de neuitat.”, au declarat Iuliana și Costin Ghinea, Prestige Orchestra.

VIDEO: Aici

Într-o locație luxoasă, la câțiva kilometri de Sibiu, avea să fie cea mai tare petrecere de nuntă unde cei peste 1000 de invitați au umplut ringul de dans la apariția singurului ONE BAND SHOW ( https://www.prestigeorchestra.ro/ ), din România, Prestige Orchestra.

Scena pe care echipa PRESTIGE au creat-o special pentru eveniment a fost una spectaculoasă și a determinat internauții să spună că mirii și-au făcut propriul FESTIVAL la nuntă.
Show-urile de lumini, efectele speciale și show-urile de confetti au transformat nunta într-una dintre cele mai tari petreceri la care aceștia au participat.


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.