Setari Cookie-uri

Regulile de la Survivor s-au schimbat! Daniel Pavel a făcut anunțul care i-a surprins pe concurenți

Regulile de la Survivor s-au schimbat începând cu această săptămână, iar Daniel Pavel a făcut câteva mențiuni în acest sens!

După eliminarea lui Jorge și a Vicăi Blochina, emisiunea Survivor surprinde din nou! De această dată este vorba despre câteva schimbări majore în ceea ce privește desfășurarea concursului.

„Miza este mare, tensiunea crește, iar jocul trece la următorul nivel, când cel mai tare reality show primește și mai multă adrenalină. De acum, ai și mai mult spectacol!”, a anunțat Daniel Pavel.

Începând din 6 februarie, regulile au fost puse în aplicare, iar Daniel Pavel i-a anuțat pe concurenți despre noul regulament.

„De săptămâna viitoare, trebuie să arătați zi de zi că aveți ce trebuie ca să rămâneți în concurs, să vă adaptați imprevizibilului la fiecare pas și să luptați de două ori pentru imunitate.

Astfel, luni avem un joc de imunitate și un consiliu. Marți, din nou jocul de imunitate, urmat de un al doilea consiliu de nominalizare, iar miercuri vedem cine rămâne pe insulă și cine pleacă acasă.”, a mai spus prezentatorul tv.

Citește și:

Doi Faimoși au plecat acasă

În ediția trecută de la Survivor, doi Faimoși au plecat acasă, chiar dacă nu și-au dorit neapărat acest lucru. Jorge a fost grav accidentat și a fost eliminat din competiție pentru a se putea trata acasă, iar Vica Blochina a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Pentru a te putea recupera în condiții normale de sănătate, părăsești competiția în această seară”, i-a spus Daniel Pavel lui Jorge.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.