Setari Cookie-uri

Silviu Prigoană, declarații ironice după dezvăluirile făcute de Adriana Bahmuțeanu în legătură cu relația toxică trăită cu el

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri inedite despre mariajul toxic avut cu Silviu Prigoană, acum mai bine de 10 ani. Omul de afaceri a răspuns declarațiilor făcute de fosta sa soție.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au trăit o poveste de dragoste cu suișuri și coborâșuri, acum mai bine de 10 ani. Cei doi au fost căsătoriți de mai multe ori, și tot de atâtea ori au și divorțat. Fiecare dintre ei și-a refăcut acum viața și se bucură de relații de iubire sănătoase.

În prezent, Prigoană și Adriana Bahmuțeanu nu mai comunică deloc, chiar dacă au doi copii împreună. Recent, vedeta a fost invitată într-un podcast, acolo unde a vorbit despre povestea de dragoste dintre ea și Prigoană. După ani buni în care s-a vindecat, vedeta recunoaște că a trăit o poveste de iubire toxică și că cu greu a putut să se desprindă definitiv de fostul ei soț.

„Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm. Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat. Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui. Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea: «Hai, pleacă!». După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcam”, a povestit Adriana Bahmuțeanu, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Citește și:

Acum, Adriana Bahmuțeanu îi este recunoscătoare tatălui băieților ei și spune că, dacă nu ar fi fost el, nu ar fi putut niciodată să fie cea care este acum, în prezent.

„Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțional, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…) Nu puteam să-i spun nu. Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația.

Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția. Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimbă nimic. Oamenii nu se schimbă. El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…) Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, în cadrul podcastului amintit, potrivit Wowbiz.

Citește și:

Reacția lui Silviu Prigoană

Silviu Progoană a avut o reacție ironică la declarațiile făcute de Adriana Bahmuțeanu. El a spus, totuși, că subiectul este închis și nu are ce să mai adauge, pe lângă cele spuse de fosta sa soție.

„Eu consider că este un subiect mort, închis de mult, care nu mai face interes pentru niment și ținând cont că sunt doi minori în discuție nu cred că e în regulă să faci diferite afirmații publice, adevărate sau neadevărate, nu contează, pentru că lezezi imaginea copiilor până la urmă.

Dar mă rog, fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte, nu toată lumea gândește la fel și nici nu ar fi frumos, ar fi monoton”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars, citat de Spynews.

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.