Setari Cookie-uri

Marius Elisei, acuzat de Oana Roman că nu vine să își vadă fiica! Cum răspude bărbatul la cele scrise de fosta sa soție?

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit cu scandal, iar tensiunea dintre ei continuă și după mutarea bărbatului din casă. Recent, Oana Roman a scris pe Instagram că fostul ei soț nu vine să își vadă fiica și nici nu contribuie cu nimic la cheltuielile pentru cea mică.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit în urmă cu câteva săptămâni, atunci când bărbatul a plecat din casa vedetei. El a precizat că nu își mai dorește să știe nimic de fosta lui parteneră de viață și că preferă discreția în ceea ce privește amănuntele legate de programul de vizită al fiicei sale.

Acum, Oana Roman a făcut o nouă postare pe pagina sa de Instagram, acolo unde l-a acuzat pe Marius Elisei că nu vine să o vadă pe Isabela și că nici nu contribuie cu nimic la cheltuielile necesare celei mici.

“Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp și nici posibilitate să o vadă, nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere orice comunicare s-a încheiat.”, a spus Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Contactat de paparazzi Spynews.ro, Marius Elisei a spus că nu știa ce a scris fosta lui soție pe Instagram. Mai mult, el a declarat că nu vrea să se încarce cu ceea ce spune Oana Roman pe social media.

”Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul, mă rog, e treaba ei, să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!”, a spus Marius Elisei, pentru sursa citată mai sus.

Bărbatul a mărturisit că vorbește cu fiica sa la telefon și că nu știe ce a vrut Oana Roman să transmită prin postările sale de pe Instagram.

”Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?”, a mai zis Marius Elisei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.