Setari Cookie-uri

Irinel Columbeanu a făcut public biletul de adio al Monicăi Gabor, atunci când a depus actele de divorț

Irinel Columbeanu continuă seria dezvăluirilor legate de fosta sa soție, Monica Gabor. Acum, fostul om de afaceri a făcut public mesajul de adio pe care Monica i l-a lăsat atunci când a intentat divorțul.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor și-au unit destinele în anul 2006, în ciuda tuturor comentariilor negative din jurul lor. În anul 2007, Monica Gabor a născut-o pe Irina, întregind tabloul familiei. Totuși, după 5 ani de mariaj, Monica Gabor a decis să pună capăt poveștii de dragoste dinte ea și fostul om de afaceri.

S-a discutat mult despre motivele care au stat în spatele acestei decizii și s-a vorbit despre infidelitatea lui Irinel Columbeanu. În acel moment, presa scria că fostul om de afaceri a fost prins de Monica Gabor în jacuzii, în timp ce se distra cu alte femei.

Cu toate acestea, Irinel Columbeanu spune acum că nu infidelitatea a stat la baza divorțului, ci orgoliul celor doi.

"O baie zic că e nevinovată, nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor de divorț.", a declarat Irinel Columbeanu în cadrul podcastului moderat de Cristina Șișcanu.

Citește și:

Mesajul de adio lăsat de Monica Gabor

În ultima sa carte lansată, Irinel Columbeanu a publicat mesajul de adio lăsat de Monica Gabor, prin care îl asigură de recunoștința ei pentru toate cele petrecute până în acel moment.

"Îmi pare rău că s-a ajuns la asta, din păcate m-am săturat să sufăr. Nu mai pot să accept umilințele la care mă supui. Doresc să divorțăm. Sper să fie în liniște, nu vreau deloc scandal, nu vreau decât să scap de suferință. Vom rămâne mereu în relații bune, tu ești cel care m-a creat, îți sunt pe deplin recunoscătoare.

Irina va fi mereu fetița NOASTRĂ. Oricând și oriunde îți vei dori s-o vezi. Ea te iubește foarte mult, sper să nu o dezamăgești și să îi fii alături toată viața. Cu respect, Monica.", a scris Irinel Columbeanu în cartea sa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.