Setari Cookie-uri

Connect-r, sfaturi pentru eliminarea anxietății și a depresiei. Cum a reușit artistul să se vindece de strările de neliniște?

Connect-r a vorbit despre anxietate și depresie, prin care și el a trecut, dar și ce remedii a găsit pentru a se bucura din nou de viață.

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți artiști, iar în ultimii ani, artistul a suferit transformări radicale în ceea ce privește felul în care se raportează la tot ceea ce se află în jurul său. Cântărețul s-a apropiat mai mult de Dumnezeu și a început să acorde o mai mare atenție lucrurilor simple, dar cu adevărat importante.

Artistul și-a schimbat felul de a gândi, după ce s-a confruntat cu anxietatea și depresia. Acum, el a spus ce l-a ajutat în eliminarea stărilor de neliniște din viața sa.

„În primul rând, să-şi verifice stomacul, care este al doilea creier. Emoţiile negative şi pozitive devin emoţii captive şi se duc în stomac. Nu degeaba avem expresia «simţi fluturi în stomac când te îndrăgosteşti», că emoţia pozitivă tot acolo se duce. Şi expresia «gol în stomac» când te ia frica.

Citește și:

Dacă eu sunt trist şi îmi vine să plâng, dacă îmi pun un creion între dinţi, eu nu mai pot să plâng pentru că creierul primeşte informaţia că poziţia gurii e de zâmbet. Alergatul îţi oxigenează întregul organism, dar are şi alt beneficiu. În trecut, când vânam animale, dar eram şi vânaţi, când fugeam şi reuşeam să scăpăm, în noi era o bucurie fantastică şi atunci o doză mare de endorfine, de serotonină, de dopamină exploda în noi. Asta se întâmplă şi acum atunci când alergăm, dar în natură, nu în sală pe bandă. În al doilea rând, să începem să bem apă, suntem 80% apă. Eu luam drept medicament 3 litri jumătate de apă pe zi." a spus Connect-R, în podcastul fostului preot Daniel Balaș.

Citește și:

Un alt lucru pe care îl recomandă artistul este mâncarea alcalină și renunțarea la alimentele prăjite sau procesate.

În al treilea rând, mâncare alcalină. E foarte importantă renunțarea la mâncarea procesată, prăjeli. Să începem să mâncăm fibre, carne slabă, fructe, legume”, a explicat Connect-R.

Mai mult, Connect-R i-a sfătuit pe toți cei care suferă de anxietate sau depresie să ceară ajutor lui Dumnezeu. El recomandă rugăciunile și meditațiile, pentru liniștirea sufletului.

„Sufletul: aici intervin rugăciunea şi meditaţia. În rugăciune Îi vorbeşti lui Dumnezeu, în meditaţie Îl asculţi pe Dumnezeu. Aş recomanda meditaţiile ghidate”, a adăugat Connect-R.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.