Setari Cookie-uri

Ținute spectaculoase la decernarea premiilor Grammy, ediția 2023! Nadia Comăneci a fost prezentă pe covorul roșu!

Seara zilei de 5 februarie este una cu adevărat memorabilă, asta după ce vedetele și-au făcut apariția pe covorul roșu în ținute spectaculoase, la decernarea premiilor Grammy.

Vedetele au strălucit în ținute care mai de care mai spectaculoase, în seara zilei de 5 februarie, la decernarea premiilor Grammy. Vedetele s-au lăsat fotografiate pe covorul roșu, iar printre ele s-a remarcat și Nadia Comăneci.

Cardi B este una dintre vedetele a cărei ținută a atras imediat privirea celor din jur. Excentrică din fire, artista a ales o creație haute-couture, semnată Gaurav Gupta Couture.

Heidi Clum, în vârstă de 49 de ani, a îmbrăcat o rochie provocatoare, cu un decolteu adânc. Ea a fost însoțită de soțul ei, cu 15 ani mai tânăr, Tom Kaulitz.

Nadia Cămăneci a pășit și ea cu zâmbetul pe buze pe covorul roșu. Zeița de la Montreal a îmbrăcat o ținută neagră de sus până jos, la care a asortat un sacou de culoare mov, un colier auriu și un plic negru.

Citește și:

O altă apariție de senzație a fost Jennifer Lopez, care a venit însoțită de soțul ei, Ben Affleck. Artista a îmbrăcat o rochie spectaculoasă semnată Gucci, accesorizându-și ținuta cu bijuterii Bulgari și sandale din propria colecție.

Camila Cabello a pășit pe covorul roșu cu o ținută îndrăzneață, formată dintr-un sutien transparent și o rochie neagră, lungă, decupată pe un picior.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.