Setari Cookie-uri

Olya și Valera, cei doi copii ucraineni de la Românii au talent au primit Golden Buzz! Ce vor să facă cu marele premiu?

În ediția de vinerea trecută, Olya și Valera i-au uimit pe jurații Românii au talent, dar și pe publicul de acasă. În vârstă de 10 și 15 ani, cei doi copii din Ucraina sunt dansatori aerieni și își doresc să se poată întoarce în țara natală, pentru a se antrena.

Ediția de vineri seară a emisiunii Românii au talent a fost presărată, ca deobicei, cu numeroase surprize și momente inedite. Unul dintre cele mai apreciate momente a fost dansul aerian executat de Olya și Valera, doi copii ucraineni în vârstă de 10 și 15 ani.

Cei doi se antrenau împreună în Ucraina, însă războiul i-a forțat să plece de pe pământurile natale și să își caute un alt loc în care să își continue pasiunea pentru dans.

Olya a declarat că idolul său este Natalya Tatarinseva, cea care este de trei ori campioană mondială la pole dance.

Andra a fost emoționată de prestația celor doi copii talentați și le-a oferit Golden Buzz, ceea ce înseamnă că cei mici vor merge direct în marea finală.

Cei doi copii cred în visul tău și spun că au șanse să câștige marele premiu, asta pentru că Olya este muncitoare și rezistentă, iar Valera este răbdător, perseverent și rezistent.

Citește și:

Dacă vor câștiga marele premiu, Valera își dorește să își achiziționeze o dronă pentru forțele militare ucrainene, iar Olya va dona banii soldaților care luptă pentru țara sa.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.