Setari Cookie-uri

Războiul eclerelor a ajuns la final! Jamila trebuie să îi plătească Laurei Laurențiu suma de 25.000 lei

Vloggerii culinari Jamila și Laura Laurențiu s-au judecat în instanță pentru prăjitura "ecler la tavă", ambele gospodine declarând că ele sunt cele care au creat rețeta acestui desert. Instanța a decis că Laura Laurențiu este cea care are câștig de cauză, iar Jamila este nevoită să îi achite daune în valoare de 25.000 lei.

Jamila a pierdut pentru a doua oară procesul cu Laura Laurențiu, asta după ce cele două gospodine s-au luptat în instanță pentru prăjitura "ecler la tavă", a cărei rețetă spuneau că le aparține.

Inițial, Curtea de Apel București a decis că rețeta îi aparține vloggerului culinar Laura Laurențiu, iar Jamila trebuie să îi ahite cheltuielile de judecată în valoare de 5.000 lei.

Jamila nu s-a lăsat înfrântă și a făcut apel, însă instanța a respins cererea sa. Mai mult, acum, instanța i-a cerut Jamilei să îi achite Laurei Laurențiu cheltuieli de judecată în valoare de 25.000 lei. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs.

„Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la 25.000 lei cheltuieli de judecată în apel către intimată. Cu recurs în 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucureşti”, se arată în sentința Curții de Apel București.

Citește și:

Jamila a dat-o în judecată pe Laura Laurențiu pentru o prăjitură

În mai 2019, Jamila a deschis un proces împotriva Laurei Laurențiu, după ce aceasta din urmă i-a dat report la un video de pe Youtube, în care prezenta rețeta de prăjitură "ecler la tavă."

Laura Laurențiu a acuzat-o atunci pe Jamila că i-a furat rețeta, iar video-ul Jamilei a fost șters de pe Youtube, însă a fost reactivat după 17 zile.

Vizionare placuta


Kudika
6 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.