Setari Cookie-uri

Vica Blochina, probleme de sănătate la Survivor! Cât de greu i-a fost vedetei să revină la forma inițială, după eliminare?

Vica Blochina a fost eliminată în ediția de săptămâna trecută de la Survivor, iar gândul de a pleca acasă a bucurat-o enorm pe blondină. Ea s-a confruntat și cu probleme de sănătate în cadrul competiției, din care cu greu a reușit să își revină.

Telespectatorii Survivor au avut neplăcuta surpriză să vadă că, în ediția de săptămâna trecută, Jorge și Vica Blochina au fost eliminați din competiție. Spre deosebire de Jorge, care își dorea să ajungă cât mai departe în concurs, Vica Blochina s-a bucurat că pleacă acasă, mai ales că s-a confruntat și cu probleme de sănătate.

Fanii emisiunii Survivor au observat că, de la o ediție la alta, fața vedetei este tot mai umflată. Vica Blochina a reușit cu greu să ajungă la forma inițială a chipului ei, asta după ce a suferit din cauza unei alergii la soare. La fel ca Maria Lungu, Vica Blochina s-a confruntat cu o alergie puternică la soare și a folosit multe creme pentru a-și recăpăta frumusețea chipului.

„Nu mai port nici filtru pe față, pentru că nu mai are sens. M-am dezumflat la față cât se putea de bine, pentru că am avut o alergie foarte urâtă de la soare și aveam bube peste tot. Am folosit kilograme de creme de când m-am întors”, le-a spus Vica Bochina fanilor ei din mediul online.

Citește și:

Vica Blochina a plâns când a vorbit cu fiul ei

Vica Blochina nu va uita prea curând experiența trăită la Survivor. Vedeta recunoaște că a fost o etapă foarte grea din viața ei, cu multă încărcătură emoțională.

Primul lucru pe care l-a făcut după eliminare a fost să îl sune pe Edan, fiul său. Vica Blochina a mărturisit că și-a găsit cu greu cuvintele pentru că a început să plângă în hohote, cerându-i iertare copilului său.

„Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic. Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plângeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul.

Citește și:

Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții. Îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit. Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a mai spus Vica Blochina.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.