Setari Cookie-uri

Puya și Melinda, ceartă la America Express! Artistul a fost deranjat că soția sa s-a dezbrăcat în sutien la tv

Puya și Melinda au avut parte de multe tensiuni în cea mai nouă ediție de la America Express. Artistul s-a supărat pe soția sa pentru că s-a dezbrăcat în fața camerelor și a rămas doar în sutien.

Lupta devine tot mai aprigă la America Express, iar tensiunile dintre concurenți iau amploare. Miza este mare, iar timpul limitat. Astfel, în cea mai nouă ediție America Express, Puya și soția sa, Melinda au avut parte de conflicte, iar cei doi s-au certat în fața camerelor de luat vederi.

Puya a fost deranjat de faptul că soția sa s-a dezbrăcat și a rămas în sutien, în timp ce amândoi făceau autostopul.

„Eu leșin de cald”, a spus Melinda în timp ce își dădea jos tricoul. „Așa dezbrăcată stai?”, a întrebat-o Puya pe soția lui.

„Eu când ai zis costum de baie, mă gândeam că îți pui ceva nu că stai așa dezbrăcată”, a mai explicat el, scrie a1.ro.

„Pune ceva pe tine, că ești dezbrăcată. Nu suntem pe plajă, suntem pe marginea străzii. Pune un tricou”, a mai spus Puya, vizibil deranjat de acțiunile soției sale.

Citește și:

„Nu pot să stau așa că mă ceartă soțul”, a răspuns Melinda.

„Bai, iubire, stai așa la marginea străzii, nu merge. Hai să stăm și în bikinii atunci. Ce-ar fi să stăm în chiloți? Tu în chiloți, eu în chiloți, poate opreau niște nudiști”, a completat artistul.

În cadrul testimonialelor, tensiunile dintre cei doi s-au făcut din nou resimțite, iar Puya a fost deranjat de tonul pe care soția sa l-a folosit. Artistul i-a cerut Melindei să nu mai țipe la el, atunci când se aflau pe plajă, iar Melinda i-a cerut lui Puya să plece din acel loc.

„Nu mai țipa la mine. Nu am auzit (…) Modul cum vorbești mie nu îmi convine. Mie nu îmi vorbești așa. Nu am înțeles, nu mai țipa la mine. Nu mai țipa la mine”, a fost reacția lui Puya.

Citește și:

Tot el a continuat:

„Este a treia sau a patra oară când faci chestia asta și ți-am spus să nu mai faci. Eu nu mă enervez?”.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.