Setari Cookie-uri

Advertorial VIDEO Psihologul Niculina Gheorghiță, invitatul-surpriză al Conferinței Fain & Simplu x Ateneu din 25 februarie

Psihologul Niculina Gheorghiță a deschis o nouă cale către autocunoaștere și autovindecare, și cu doar 3 săptămâni înainte de cea de-a doua ediție a Conferinței Fain & Simplu x Ateneu, din 25 februarie, propune o lecție deschisă despre cum să trăim cu intenție pentru a ne împlini visurile, într-un nou episod al podcastului Fain & Simplu, realizat de Mihai Morar.

Niculina Gheorghiță este un psiholog care a schimbat în bine, la propriu, viețile a mii de persoane din comunitatea sa.

„Mă bucur că am putut avea această Conversație cu ea și abia aștept dialogul pe care o să îl avem pe scena Ateneului Român, pe 25 Februarie, la a doua conferință #Fainsisimplu.”, povestește Mihai Morar.

Care este importanța reală a celor „7 ani de acasă”? Cum putem să accesăm forța secretă a universului, care este deja în noi? Sunt întrebări mari la care Niculina Gheorghiță răspunde deschis, cu zâmbetul pe buze și cu încrederea omului care a ajuns la aceste răspunsuri după ani întregi de studiu.

Povestesc cu acest om-bucurie despre cum ne descoperim Sinele Divin, despre cum putem aplica legile fizicii cuantice pentru împlinirea vieții noastre, care sunt căile spre autovindecare și cum putem să îmbunătățim viața de cuplu. Întâlnirea cu Niculina e o lecție deschisă despre cum să trăim cu intenție pentru a ne împlini visurile.”, conchide Mihai Morar.

Psihologul Niculina Gheorghiță este cel de-al patrulea invitat, invitatul surpriză, al ediției cu numărul 2 al Conferinței Fain & Simplu x Ateneu, care a fost așteptată cu sufletul la gură de comunitatea „Fain & Simplu”, dovadă fiind viteza cu care s-au vândul biletele.
Fain & Simplu x Ateneu – Editia 2, care va avea loc la Ateneul Român, București, sâmbătă, 25 februarie, ora 16:00, a fost sold-out în 24 de ore.

PODCAST: MANUAL PENTRU AUTOVINDECARE. NICULINA GHEORGHIȚĂ: “PUTEM TRĂI 147 ANI”

VIDEO: Aici

Îi mulțumesc Niculinei că a acceptat să completeze lista invitaților de la Ateneul Român. Vom continua acolo conversatia, față în față cu comunitatea #fainsisimplu.”, încheie Mihai Morar.

Varianta audio a podcastului Fain și Simplu o poți asculta și pe Spotify.

Poți vedea tot podcastul pe Youtube sau să îl asculți pe Spotify, Apple sau Google Podcasts.
Urmărește FAIN & SIMPLU pe FACEBOOK și INSTAGRAM.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.