Setari Cookie-uri

Cine este Dumitru Hermeneanu, concurentul de la Românii au talent?Bărbatul a emoționat o sală întreagă cu poezia dedicată soției

Dumitru Hermăneneanu, pensionarul în vârstă de 87 de ani de la Românii au talent a recitat o poezie emoționantă în amintirea soției sale.

Ediția de vineri a emisiunii Românii au talent i-a ținut pe telespectatori și de această dată în fața micilor ecrane. Oameni talentați au făcut show în fața celor 4 jurați ai emisiunii, iar printre aceștia s-a remarcat Dumitru Hermîneanu, pensionarul în vârstă de 87 de ani din Zărnești.

Bărbatul a interpretat o poezie emoționantă dedicată regretatei sale soții, de care își aduce aminte cu ochii în lacrimi. Dumitru Hărmăneanu a fost actor la teatrul din Deva și a jucat alături de Stela Popescu, Radu Lian, Tică Heanea, potrivit protv.ro.

Pe lângă teatru, Dumitru Hărmăneanu a fost toată viața pasionat de muzică. Soția sa a lucrat ca secretară într-o întreprindere, dar a jucat și ea în câteva spectacole de teatru. Acum, bărbatul locuiește la Zărnești împreună cu fiul și cei doi nepoți ai săi.

Citește și:

"Eu mă bucur că am venit și că am sosit aici în bune condiții cu sănătatea și mă simt foarte bine că am vârsta de 87 de ani. Vreau să fie una dintre cele mai frumoase și senzaționale seri, când știu că sunt în fața milioanelor de oameni, și vreau să se bucure de ceea ce fac pe scenă. Am jucat pe scenă tot timpul, am fost la Deva actor, am fost coleg cu Stela Popescu, era o femeie extraordinară, am avut foarte multe spectacole în toată țara, am dus această muncă din plăcere, din dragoste și pentru oameni. Și asta m-a determinat să fiu și aici, la Românii au talent. Voința mea e mai puternică decât orice”, a povestit Dumitru Hermeneanu înainte să intre pe scenă.

Dragoș Bucur l-a întrebat pe concurentul din fața sa cu ce s-a ocupat înainte de a intra la pensie.

Citește și:

„Am lucrat la Uzinele 6 martie și ca strungar 12 ani, după aia controlor tehnic de calitate. Producție de biciclete făceam la uzină!”, a spus pensionarul, a cărei viață și-a dedicat-o familiei, teatrului și muzicii.

Dumitru Hermeneanu a recitat poezia "Dormi în pace", de Alexandru Vlahuță, în memoria soției sale de care ăi este foarte dor. Tot el a povestit cât de greu îi este fără cea pe care a iubit-o o viață întreagă.

„Poezia asta înseamnă pentru mine viața soției mele. După ce s-a îmbolnăvit soția și apoi a decedat, am avut remușcări sufletești. Ca orice om care își pierde ceva bun, și drag și scump. Am dus-o de 16 ori și am internat-o și am externat-o. Și a 16 oară am primit telefon la 1 noaptea, m-au chemat și au spus că nu se mai poate face nimic. Singurătatea este grea de tot. Așa îmi spunea și mama, Dumnezeu să o odihnească”, a mai transmis concurentul care a primit patru de DA din partea juraților.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.