Setari Cookie-uri

Este sau nu Cornel Ilie într-o relație? Ce spune artistul despre prezența iubirii în viața sa?

Cornel Ilie a divorțat în urmă cu 3 ani, iar de atunci nu s-a afișat public cu nicio altă femeie. Recent, el a fost întrebat dacă există sau nu cineva în viața sa, după separarea de mama copiilor săi.

Cornel Ilie este unul dinte cei mai îndrăgiți artiști din piața muzicală actuală și multă lume se întreabă dacă există cineva special în viața sa. Artistul a divorțat în urmă cu 3 ani de mama copiilor săi, Zara și Cezar, iar de atunci nu s-a mai afișat public cu nimeni. Recent, el a vorbit despre însemnătatea iubirii pentru el, după ce a trecut printr-un divorț.

„Are aceeași însemnătate ca întotdeauna. Acum, depinde cât de atenți suntem noi la asta, depinde câtă importanță și câtă șansă îi dăm. Oamenii au făcut cele mai ciudate alegeri, de fapt cele mai frumoase lucruri din lumea asta și cele mai importante sunt făcute din dragoste, pentru a demonstra ceva unei alte persoane!

Dragostea nu va dispărea niciodată. Dar, la fel de adevărat este că în ziua de azi e prezentă multă dragostea artificială. Cum este inteligența artificială, așa este și dragostea artificială”, a spus artistul, pentru click.ro.

Citește și:

Mai mult, artistul a fost întrebat în legătură cu existența unei alte femei în viața sa. Cornel Ilie a evitat să ofere un răspuns concret, însă a mărturisit că dragostea nu trebuie să aibă întotdeauna legătură cu un partener.

„Dragostea nu are nepărat legătură cu un partener. Și iubirea de viață e formă de dragoste. Eu iubesc oamenii așa cum sunt ei în general, nu trebuie să am neapărat o relație cu ei.
Acum depinde cum alege fiecare cui alege să dăruiască dragoste din sufletul lui. Habar nu am cum e mai bine și mai sănătos!”, a declarat artistul pentru sursa mai sus menționată.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.