Setari Cookie-uri

De ce să alegeți o canapea în formă de L pentru camera de zi

Canapele în formă de L sunt versatile, venind în diferite dimensiuni, culori și stiluri. Aceste colțare de living moderne sunt minunate în case și apartamente și pot oferi o mulțime de locuri în camere de orice dimensiuni.

Când vine vorba de alegerea unor colțare de living, trebuie să luați în considerare dimensiunea și forma camerei dvs., deoarece poate fi dificil să găsiți unul care să se potrivească frumos spațiului dvs.

O cameră îngustă va necesita, poate, o canapea cu 2 locuri mai subțire decât o cameră mare. De asemenea, ar trebui să luați în considerare scopul canapelei - va fi folosită pentru a separa camera de zi de zona de luat masa, sau doriți să formați un colț confortabil pentru a vă uita la televizor?

Versatilitatea canapelelor în formă de L, inclusiv stilurile și dimensiunile lor diferite, le face să fie un accesoriu excelent pentru orice casă și există o mulțime de moduri în care puteți aranja aceste colțare de living în spațiul dvs.

După cum sugerează și numele, aceste canapele în formă de L se mai numesc și colțare living.

Citește și:

„L"-ul poate fi fie în partea stângă, fie în partea dreaptă a canapelei, în funcție de modul în care doriți să vă aranjați spațiul.

Aceste colțare de living devin incredibil de populare în spațiile cu concept deschis pentru a împărți sufrageria și camera de zi, dar sunt, de asemenea, potrivite pentru un spațiu mic pentru a crea un aranjament confortabil de scaune.

Canapelele în formă de L pot fi compuse dintr-o varietate de materiale. Cadrele sunt de obicei din lemn sau metal, în timp ce canapeaua poate fi tapițată cu bumbac, in, catifea, piele, acrilic, poliester sau piele poliuretanică. De asemenea, acestea sunt disponibile în orice culoare imaginabilă - de la neutru la albastru și verde intens și până la galben vibrant.

Citește și:

Aceste canapele sunt, de asemenea, disponibile într-o varietate de stiluri:

  • Canapea standard: Acest stil are un spătar de-a lungul laturii lungi a „L"-ului și un șezlong în partea scurtă, ceea ce îl face excelent pentru a vă relaxa și întinde. Se potrivește unui spațiu cu concept deschis.

  • Canapea cu spătar cu pernă: Această canapea are un spătar de-a lungul întregii canapele, ceea ce o face potrivită pentru camerele mici pentru a oferi locuri suplimentare.

  • Canapea extensibilă: Acest stil are un scaun înclinabil la ambele capete ale „L"-ului, ceea ce le face ideale pentru seri de film intime, dar și o soluție excelentă de așezare pentru oaspeți.

  • Secționale: Acest stil oferă o canapea care poate fi împărțită în unități secționale, permițând proprietarilor să aranjeze canapeaua așa cum consideră necesar. Acest stil vine adesea cu otomane plate suplimentare pentru a crea o zonă de relaxare sau de dormit mai mare.

    Citește și:
  • Canapea extensibilă: Canapelele în formă de L oferă proprietarilor de case un spațiu suplimentar pentru ca oaspeții să doarmă.

Există o mulțime de motive pentru care ar trebui să alegeți o canapea în formă de L - iată doar câteva beneficii ale acestor canapele minunate:

  • Economisiți spațiu. Aceste colțare de living funcționează foarte bine într-o cameră mică, deoarece oferă o mulțime de locuri de ședere fără să ocupe atât de mult spațiu pe podea ca și cum ați avea mai multe canapele.

  • Grozav pentru divertisment. Forma canapelei permite oaspeților să discute confortabil între ei și, de asemenea, vă permite să includeți o măsuță de cafea în centru.

  • Este economic dacă luați în considerare prețul pe scaun, deoarece aceste canapele pot găzdui mai multe persoane decât canapelele convenționale.

    Citește și:
  • Este ușor de stilizat și de decorat cu perne de împrăștiere sau o plapumă.

  • Se poate potrivi în camere cu forme ciudate.

Idei de amenajare a unei canapele în formă de L într-o cameră de zi

Amplasarea canapelei în formă de L în mijlocul camerei este excelentă dacă aveți o cameră mare și vreți canapeaua de 2 locuri să fie punctul central al spațiului.

Dacă aveți o zonă suficient de mare, puteți plasa scaune suplimentare, cum ar fi fotolii mari, cu fața la canapea pentru a crea un spațiu circular pentru divertisment. Dacă aveți norocul de a avea un șemineu, puteți, de asemenea, să aranjați canapeaua în centrul camerei, cu fața spre șemineu, pentru un aranjament confortabil și cald al scaunelor.

Această dispunere va beneficia de culori neutre; purtați aceeași schemă de culori în restul camerei. Dacă doriți să adăugați puțină culoare, puteți adăuga perne de accent la canapea cu imprimeuri îndrăznețe.

Citește și:

Așezați canapeaua în colțul de lângă un perete cu ferestre (cu spatele canapelei lipit de perete) va face ca încăperea să pară mai mare, iar dvs. vă veți putea relaxa la soare sau veți putea transforma canapeaua în colțul dvs. preferat de lectură. Lăsați lumina naturală să vorbească de la sine și rămâneți la culori neutre, deschise, pentru a nu copleși estetica camerei.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.