Setari Cookie-uri

La mulți ani, Delia! Artista a împlinit astăzi 41 de ani. Modul inedit în care își aniversează ziua

Delia este sărbătorita zilei și a dezvăluit ce planuri are pentru această seară. La 41 de ani, artista se simte minunat și are parte de toată afecțiunea celor dragi.

Delia Matache a împlinit astăzi 41 de ani, motiv pentru care cei dragi i-au oferit toată dragostea și atenția pe care o merită. Artista va munci de ziua sa de naștere, însă, în copilărie, ea obișnuia să petreacă cu prietenii săi de la bloc și să îi servească cu tort cumpărat de mama sa.

„Când eram mică chemam copiii din bloc și făceam o petrecere cu tortul pe care mi-l cumpăra mama. Țin minte că primeam în general hăinuțe, și ce cadouri se făceau atunci. Nu aveam niciun tabiet, acum lucrurile s-au schimbat.
Încerc să am o zi cât mai frumoasă, să mă relaxez și să fac tot ce-mi place mie. Ideal este să nu mă prindă la muncă, așa cum se întâmplă anul asta. Încerc să mă sărbătoresc și să nu mă prindă ziua mea foarte obosită, vreau să fiu cât mai fericită posibil”, declară Delia pentru Fanatik.

Citește și:

Acum, vedeta își dorește să aibă parte de o zi cât mai relaxantă, în care să facă doar ceea ce îi place. Delia își dorește să fie fericită și odihnită, pentru a se putea bucura de fiecare clipă a zilei sale de naștere.

Întrebată ce va primi cadou de la soțul ei, Delia a răspuns că nu știe ce surpriză i-a pregătit, însă este sigură că Răzvan Munteanu îi va dărui multă iubire și afecțiune.

„Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”, a mai spus Delia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.