Setari Cookie-uri

George Burcea s-a întors în România de dorul fetițelor sale! Actorul s-a mutat cu chirie într-un apartament din New York

George Burcea a revenit pentru scurt timp în România pentru a-și vedea fetițele Dorul de cele mici l-a făcut să pună pe pauză proiectele din America și să vină să le vadă.

În luna noiembrie a anului trecut, George Burcea și Viviana Sposub au plecat în America, acolo unde a avut premiera serialului Wednesday. Burcea îl interpretează pe Lurch în serialul fenomen, ceea ce i-a adus multă faimă peste tot în lume, în special peste ocean .

Pentru că nu și-a mai văzut fetițele de luni bune, actorul a venit special în România pentru a le vedea pe Ela și Clara. Burcea locuiește acum în New York, acolo unde a închiriat un apartament pentru el și Viviana Sposub.

„Am vrut foarte tare să văd copiii”, a declarat fostul soț al Andreei Bălan pentru impact.ro.

George Burcea, recunoscător pentru succesul pe care îl are

Serialul în care joacă a fost o adevărată rampă de lansare în lumea cinematografică internațională pentru George Burcea, Actorul este fericit și mândru pentru tot ceea ce a realizat și spune că a muncit mult pentru a ajunge în punctul în care se află acum.

Citește și:

„Am făcut filme și-n India, în Germania, peste tot în Europa. Dar, pentru mine, cel mai important proiect, de până acum, cel mai bun, cel mai important rol, deși nu am avut unul foarte mare, e cel de majordom, esențial pentru Familia Adams.

Distribuția este extraordinară, iar dacă acum 10-12 ani mi-ar fi spus cineva că voi juca alături de Catherine Zeta-Jones și de Luis Guzman, iar regizorul va fi Tim Burton, aș fi râs cu lacrimi. Dar iată că munca, încrederea, perseverența și poate norocul, ca să nu spun talentul, și-au făcut efectul. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru aceste proiecte și mă rog să îmi dea sănătate și putere să trec peste toate greutățile ce îmi ies în cale și să muncesc cu la fel de mult spor”., a mai mărturisit actorul, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.