Setari Cookie-uri

Ce a sfătuit-o Cristina Ciobănașu pe Oana Moșneagu, după ce aceasta a început o relație cu Vlad Gherman?

Ce discuții au avut loc între fosta și actuala iubită a lui Vlad Gherman?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au trăit o poveste frumoasă de dragoste, timp de 8 ani. Despărțirea i-a luat pe fanii celor doi prin surprindere și internauiții au sperat că, până la urmă, actorii se vor împăca. Nu a fost să fie așa, iar Cristina Ciobănașu și-a găsit rapid un alt partener de viață. După o perioadă în care Vlad Gherman și-a făcut publică suferința pentru fosta iubită, el și-a găsit liniștea în brațele Oanei Moșneagu.

Recent, Cristina Ciobănașu a vorbit despre discuțiile pe care le-a purtat cu actuala iubită a lui Vlad Gherman, după ce au început o relație.

„Cu Oana a fost foarte ușor, noi am fost colege înainte să aflu că ei doi sunt împreună. Cumva, din partea ei a fost o ușoară jenă, nu voia să mă supăr eu sau ceva.

Citește și:

Am avut o discuție în care i-am explicat foarte frumos că eu și Vlad am mers mai departe și este normal ca el să își găsească pe altcineva, la fel cum și eu mi-am găsit pe altcineva, că nu există niciun sentiment de gelozie sau habar nu am, nu știu la ce s-a gândit ea atunci. Pur și simplu i-am urat să fie relaxată și fericită. A fost un moment în care i-am explicat că nu există altfel de discuții și probleme.”, a povestit Cristina Ciobănașu, pentru ego.ro.

Cu toate că nu mai formează un cuplu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman colaborează în continuare profesional și au rămas colegi la emisiunea pe care o prezintă. Alături de ei s-a alăturat și Andreea Ibacka, care se distrează împreună cu cei doi foști iubiți.

„Noi am reușit cumva să păstrăm relația de prietenie. După ce s-au dus toate evenimentele de acum 2 ani, am reușit să păstrăm relația de prietenie și de colegialitate. Evident, pentru că ne cunoaștem foarte bine, atmosfera este foarte drăguță. Glumim foarte mult, facem haz de necaz de foarte multe ori, Andreea face mișto de noi doi.
Noi mai facem și foarte multe glume care, poate între niște colegi normali, nu s-ar face, căci nu se cunosc atât de bine.

Citește și:

Andreea se uită la noi și zice: «OK, sunteți mult prea moderni pentru mine!». Atunci se declanșează râsete, atmosfera este plăcută, toți suntem în același film. Andreea s-a prins care este energia echipei, nu suntem doar noi, este și echipa din spate. Este foarte drăguț pentru că ne vedem la două săptămâni să filmăm părțile pe care le facem împreună și ne dă o energie foarte bună pentru tot restul săptămânii.”, a mai spus Cristina Ciobănașu, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.