Setari Cookie-uri

America Express: Una dintre echipe a obținut cea de-a doua imunitate. Anunțul făcut de Irina Fodor!

O nouă ediție America Express a adus competiția la un alt nivel. Una dintre echipe a obținut ce de-a doua imunitate, din a patra etapă.

O nouă ediție America Express a venit cu noi schimbări, dar și provocări interesante pentru concurenți. Prezentatoarea emisiunii, Irina Fodor a făcut anunțul cu privire la cea de-a doua imunitate. După ce concurenții au trecut printr-o varietate de stări, în urma cursei tensionate pe care au avut-o de înfruntat, Irina Fodor a declarat care este echipa care a ajuns prima la ea.

Puya și Melinda au reușit să câștige amuleta pusă la bătaie, iar împreună au decis în ce ordine vor pleca celelalte echipe.

Concurenții au ieșit din junglă pentru a face autostopul la Acayucan, acolo unde au avut de îndeplinit dorințele din testamentul primit. Pe măsura ce au îndeplinit obiectivele, concurenții au primit plicul roșu care i-a trimis către destinația unde Irina Fodor îi aștepta cu imunitatea pe care toate echipele și-o doreau.

Citește și:

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au ajuns primii în fața prezentatoarei tv.

„Etapa a cincea, Baby! Ești nebun la cap?! Incredibil! Nu ne-a venit să credem”, a declarat extrem de entuziasmat Nelu Cortea, după ce a aflat că merge în Guatemala.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.