Setari Cookie-uri

Febra America Express a cuprins-o și pe Delia! Artista își dorește să participe la competiție, însă are o singură cerință!

Delia a mărturisit faptul că își dorește să participe la America Express, însă a impus o singură regulă!

Emisiunea America Express nu este iubită doar de telespectatori, ci și de vedetele autohtone. Adrenalina, entuziasmul și bătăliile pe care concurenții le duc la America Express sunt trăite la intensitate mare de către următitorii emisiunii.

Printre aceștia se numără și Delia, care a răspuns pozitiv la întrebarea legată de participarea sa la America Express. Andreea Bălan a fost cea care a vrut să afle dacă Delia s-ar vedea într-o astfel de emisiune, iar răspunsul îi va bucura pe fanii vedetei.

Delia i-a răspuns Andreei Bălan că vrea să meargă la America Express, însă cu o singură condiție: aceea de a fi însoțită și de Răzvan Munteanu, soțul ei. Artista a mărturisit că doar în partenerul ei de viață are încredere, însă acesta nu poate renunța la telefon și la tabletă, așa cum presupune regulamentul concursului.

Citește și:

„Vreau mă să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el altfel nu”, a spus Delia Matache, potrivit spynews.ro.

Delia Matache a împlinit 41 de ani

Delia Matache a împlinit ieri 41 de ani, iar soțul ei i-a fost aproape, ca întotdeauna. Deși a lucrat de ziua sa, artista și-a făcut timp pentru a se răsfăța și a se bucura de aniversarea sa.

Întrebată ce surpriză crede că i-a pregătit Răzvan Munteanu, Delia a mărturisit că știe că acesta îi va oferi dragoste și afecțiune.

„Probabil că în seara asta vom ieși la masă, o să servim chestii bune, iar la final o să avem un tort. După care vom merge să facem nani deoarece eu sunt în timpul filmărilor. De la soțul meu nu știu încă ce-o să primesc, dar cred că multă afecțiune, dragoste și căldură în primul rând”, a mai spus Delia, pentru Fanatik.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.