Setari Cookie-uri

Cum a afectat-o experiența Survivor pe Raluca Dumitru? Vedeta a ajuns să cântărească 49 de kilograme în competiție!

Raluca Dumitru a vorbit despre experiența sa în competiția Survivor și cum aceasta a afectat-o atât fizic, cât și mental.

Raluca Dumitru a participat la emisiunea "Survivor" în anul 2021, atunci când i-a surprins pe cei de acasă cu atitudinea sa hotărâtă și pregătită în orice moment pentru provocările concursului.

Ulterior, fosta asiatentă tv a participat și la "Bravo, ai stil!", acolo unde a muncit foarte mult, încercând să apară pe sticlă în cea mai bună formă.

„Survivor (n.r. a fost pe sufletul ei). Să știi că spuneam că Bravo este pistol cu apă, dar a fost foarte greu, atât psihic, cât și fizic. Am petrecut foarte multe ore muncind pentru «Bravo, ai stil», am avut repetiții peste repetiții, două gale pe săptămână, probe la croitorie, probe cu stilistul. Du-te după materiale, alege materialele, du-te la probe, du-te la repetiții.

Citește și:

De dimineața până seara eram ca un titirez, dintr-o parte în alta a Bucureștiului. La Survivor am ajuns la 49 de kilograme, iar la Bravo la 48. Deci îmi revenisem. M-am întors de la Survivor, îmi revenisem. Am început în septembrie filmările pentru Bravo, iar până în martie am ajuns la 48 de kilograme”, a declarat Raluca Dumitru pentru Ego.ro.

Vedeta a mărturisit că s-ar duce cu ochii închiși încă o dată la Survivor, însă, în ceea ce privește emisiunea de la Kanald D nu este atât de sigură.

„La Survivor da, m-aș duce cu ochii închiși. La Bravo trebuie să mă mai gândesc. Psihic și fizic eram foarte obosită. Îmi plăcea ceea ce fac, este foarte frumos să te aranjezi, să porți ținute pe care nu le porți peste tot.

Citește și:

Vorbeam cu Ilinca și îi ziceam că ne simțim speciale, trebuie să ne bucurăm de fiecare moment că o să îi ducem lipsa. Așa este. Când mai văd câte o ținută spectaculoasă, spun: „Pe asta o purtam la Bravo dacă mai eram!”. Sunt ținute pe care chiar nu poți să le porți oriunde. Din punctul acesta de vedere, da, îmi lipsește. Știu deja ce greșeli am făcut, ce nu aș mai face dacă m-aș duce. Este un plus pentru mine faptul că am fost.”, a mai povestit Raluca Dumitru.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.