Setari Cookie-uri

Smiley, reacție surprinzătoare după ce a vizionat filmul Teambuilding. Ce părere are despre controversatul film de pe Netflix?

Smiley a vizionat filmul Teambuiling, în jurul căruia există numeroase controverse. Ce a spus artistul despre filmul regizat de Bromania?

Filmul Teambuiling a născut numeroase controverse în rândul publicului. Multă lume a râs copios la el, însă există și persoane care au fost deranjate de limbajul prezent în film. Cu toate acestea, Teambuiling este unul dintre cele mai urmărite filme românești, care a avut un succes colosal, încă din prima zi de lansare.

Smiley este unul dintre cei care s-au bucurat de vizionarea filmului și care nu înțelege criticile aduse. Artistul a menționat că nu a reușit să vadă filmul la cinema, așa cum și-ar fi dorit, din cauza programului încărcat, însă, acasă, s-a distrat pe cinste timp de două ore, cât a durat filmul.

„Am văzut Teambuilding, pot să spun că am căzut de pe canapea de râs. Din păcate, nu am reușit să ajung la cinema pentru că e mai complicat pentru noi să plecăm seara în doi de acasă la cinema, din cauza fetiței care nu ne lasă. Nu știu ce are lumea cu filmul ăsta, dar mie, unul, pot să spun că chiar mi-a plăcut! Am râs foarte tare și mă bucur că a avut un asemenea succes”, a declarat Smiley, într-un interviu acordat pentru Click.

Citește și:

Pavel Bartoș, bucuros că românii merg la cinema

Pavel Bartoș a menționat că se bucură că au apărut filmele românești, în ciuda criticilor aduse. Actorul a produs și el propriul film, Ramon, disponibil din 3 februarie la cinema. Tot el a mai precizat că se bucură de faptul că românii au reînceput să meargă la cinema, ceea ce înseamnă că publicul își dorește să vizioneze filme în limba română.

„Au fost și critici la adresa Teambuilding, așa este, dar eu, unul, mă bucur că au apărut filmele astea acum! Asta dovedește că publicul românesc vrea să audă filme în limba română, vrea să râdă în limba română, să plângă, vrea să suspine. Aici ține doar de noi, trebuie să facem ca publicului să-i placă filmul românesc! Felicitări celor din Teambuliding, din Mirciulică, din Romina VTM și ce filme s-au mai lansat acum.

Citește și:

Faptul că reușesc să aducă publicul la cinema asta e cel mai important. Dar e adevărat că de aici se vor cerne. Se va vedea cine are valoare și cine nu. E bine totuși că au revenit oamenii în cinematografe, pentru că după pandemie asta a fost cea mai proastă revenire, revenirea la cinema. Deci lumea vrea să se bucure, e de bine!”, a declarat Pavel Bartoș, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.