Setari Cookie-uri

Survivor 2023: O nouă eliminare în competiție! Cine și-a luat adio de la Survivor, cu lacrimi în ochi?

Un nou concurent a fost eliminat de la Survivor, în ediția de ieri seară. Cu lacrimi în ochi, concurentul și-a luat adio de la colegii săi care au rămas să lupte în continuare în Republica Dominicană.

Noua ediție Survivor a adus multe lacrimi și tensiuni în rândul concurenților. Cu toate că fiecare dintre ei au simțit frica de eliminare, ambele echipe au fost motivate să ofere tot ceea ce au mai bun.

„Suntem puternici, încrezători”, afirma Ionuț Iftimoaie înaintea începerii jocului.

DOC și Bianca s-au luptat cu Robert și Alexandra Ciomag, primii ieșind câștigători și echilibrând, astfel, balanța victoriilor la Jocul pentru Comunicare.

O dată cu lăsarea serii, stresul și emoțiile au reapărut în sufletul echipelor. La Consiliul pentru Eliminare, Daniel Pavel a anunțat ce concurent va pleca acasă.

Andrei Neagu este cel care a părăsit de această dată competiția Survivor. Tânărul a avut lacrimi în ochi și le-a mărturisit colegilor săi că nu își dorește să îi vadă plângând.

Citește și:

„Nu vreau tristețe pe fața nimănui. Sunteți oameni frumoși de la care am avut de învățat în fiecare zi”, a declarat Războiniciul înainte ca flacăra să-i fie stinsă.

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.