Setari Cookie-uri

După ce s-a retras din televiziune, Florin Călinescu a ales viața la țară. Cu ce se ocupă acum, omul de televiziune?

Florin Călinescu s-a retras din televiziune și a ales să locuiască la țară, departe de agitația și stresul orașului. Cu ce se ocupă acum omul de televiziune?

Florin Călinescu a renunțat la emisiunea "Românii au talent", din cauza neînțelegerilor pe care le avea cu producătorii emisiunii. Ulterior, omul de televiziune a avut propria emisiune la PrimaTV, care a fost scoasă din grila de programe, mai repede decât s-ar fi așteptat cineva.

Acum, Florin Călinescu s-a mutat la țară, acolo unde a mers pentru a scăpa de agitația și stresul orașului. Omul de televiziune a mărturisit că îi este dor de colegii săi de la "Românii au talent", dar nu și de cei care administrau emisiunea.

„Nu știu când o să mai revin în televiziune. Nu pot să spun că îmi este dor de proiectul «Românii au talent». Îmi este dor de colegi, dar nu și de administrația de acolo. Eu nu mai am răbdare și nervi pentru așa ceva. Acum m-am mutat la țară, sunt bine”, a declarat Florin Călinescu pentru Click!.

Citește și:

Omul de televiziune se simte foarte bine cu alegerile făcute. În prezent, el are o fermă cu multe animale, de care se ocupă întocmai. Călinescu s-a mutat în casa părintească din județul Argeș, comuna Babana.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat, pentru că se ţinea de rele”, a mărturist prezentatorul tv.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.