Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, nevoită să poarte ochelari de vedere! Uite cât de șic este blondina!

Bianca Drăgușanu s-a afișat pe Instagram cu noua ei pereche de ochelari, asta după ce sora sa a trimis-o de urgență la medic!

Bianca Drăgușanu este o adevărată diva și știe întotdeauna ce și cum să poarte, astfel încât să iasă în evidență. Recent, ea i-a surprins pe fanii ei cu un nou look, care o avantajează foarte tare. Nu, nu este vorba despre o nouă intervenție estetică, ci despre o pereche de ochelari șic, pe care i-a achiziționat în urma unui consult oftalmologic.

Vedeta a mers la medic, împinsă de la spate de sora sa, după ce a început să acuze dureri de cap și de ochi. Așa cum se aștepta, Bianca Drăgușanu a fost nevoită să poarte ochelari din cauza dioptriilor pe care le are. Ea și-a ales o pereche de ochelari cu rame finuțe și subțiri, de care este foarte mândră.

”Trebuie să vă povestesc cum am ajuns eu să-mi fac ochelari într-o zi. Decizia am luat-o în jurul prânzului pentru că, de o perioadă, de vreo 6 luni, pur și simplu aveam ochii roșii, mă durea capul, aveam o oarecare tensiune oculară și astăzi când am ajuns la atelier și sora mea mi-a zis: ”Acum te programezi la doctor, acum îți vei face ochelari, că știu că ai nevoie de asta.”

Citește și:

Am terminat de pozat rochiile la atelier și am ajuns direct la spitalul de ochi, unde am făcut o consultație, în urma căreia a trebuit să fac ochelari.”, a povestit fanilor Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Vedeta a avut de ales între mai multe perechi de ochelari, însă aceștia i-au atras atenția. Bianca este de părere că a făcut alegerea cea bună, mărturisind că ochelarii ei sunt drăguți și îi poate asorta la toate ținutele pe care le are.

”Deci, pe scurt, mi-am făcut ochelari de vedere fix în 10 minute. Mai sunt și drăguți!

Mai aveam și 1000 de opțiuni, dar i-am luat pe aceștia, deoarece trebuie să mă obișnuiesc prima dată cu ei și sunt mai discreți ”, a mai adăugat Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.