Setari Cookie-uri

Clipe grele pentru Oana Zăvoranu! Anunțul făcut de vedetă despre problemele dificile cu care se confruntă

Oana Zăvoranu trece prin clipe grele, iar problemele financiare, dar și personale nu îi mai dau pace. Ce declarații a făcut vedeta, pe pagina sa de Instagram?

Oana Zăvoranu trece printr-o perioadă dificilă a vieții ei, asta după ce s-a confruntat în ultima perioadă cu mai multe probleme financiare și personale. După ce s-a zvonit că divorțează de Alex Ashraf, ba chiar s-a scris cum că bărbatul are o nouă iubită, acum casa vedetei a fost scoasă la licitație.

După o perioadă în care Oana Zăvoranu a lipsit din lumina reflectoarelor și nu a mai fost atât de prezentă pe social media, iată că a venit momentul în care vedeta să le vorbească fanilor despre lucrurile prin care trece. Actrița a povestit că întâmpină probleme grave, dar cu ajutorul lui Dumnezeu va reuși să le depășească.

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în «prietenii» mizere și te lași furat de hoții care strigă «hoții»… sau de «frați și surori», chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”. Apoi, vedeta a continuat: „Cine crede că denigrând ceea ce iubesc, pe mine și ceea ce am făcut în viața mea fără să iau ceva de la cineva, o să câștige, se înșală amarnic”, a spus vedeta, pe pagina sa de Instagram.

Citește și:

Din nefericire, casa Oanei Zăvoranu a fost scoasă la licitație, din cauza datoriilor pe care le-a acumulat până în prezent. Suma pe care vedeta ar datora-o este de 5.200 euro, dar și 6.046,86 de lei cheltuieli de judecată. Potrivit spynews.ro, urmează să existe o licitație la jumătatea lunii februarie.

Ce s-a întâmplat cu mașina Oanei Zăvoranu?

Au existat controverse și în legătură cu mașina vedetei. Potrivit evz.ro, autovehiculul ei, un Porshe, a fost scos la licitație în parcarea subterană Bucur-Obor. Vedeta le-a spus internauților că mașina este în continuare la ea, însă a fost nevoită să plătească unor persoane sume mari de bani.

Ea se consideră un lider și este convinsă că va ieși cu fruntea sus din fiecare încercare a vieții.

Citește și:

"În direct, Oana Zăvoranu care nu v-a mințit niciodată, vă arată că mașina ei este fix în fața casei. Normal că unui lider adevărat și șmecher ce faci?
Îi dai în cap! Bravo! Asta se întâmplă cu mine, dar ce nu au știut cei ce au vrut să-mi dea în cap este că eu am mai multe capete”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars, conform spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.