Setari Cookie-uri

Survivor 2023: Noii concurenți sunt gata să pășească cu dreptul în competiție!

În ediția din această seară, fanii Survivor vor avea surpriza să vadă cine sunt noii concurenți care vor păși în competiție.

În ediția din această seară, fanii Survivor vor avea parte de o surpriză de zile mari. După eliminările fulger din ultimele ediții Survivor, 4 noi concurenți s-au aventurat în cea mai provocatoare experință a vieții lor.

Astfel, în echipa Faimoșilor s-au alăturat Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Iar în echipa Războinicilor au intrat Alina Radi și Eduard Gogulescu, potrivit CANCAN.

Crina Abrudan a acceptat cu multă bucurie provocarea de a participa la Survivor și speră să se descurce în competiție.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atâţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Citește și:

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici”, a spus Crina Abrudan.

Cum vor fi primiți noii concurenți, dar și cum vor face față provocărilor, rămâne de văzut în ediția de luni, 13 februarie.

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.