Setari Cookie-uri

Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil! Cum arată frumoasa actriță după naștere?

Blake Lively și Ryan Reynolds au devenit părinți pentru a patra oară. Uite cum arată frumoasa actriță, la scurt timp după ce a născut!

În vârstă de 35 de ani, Blake Lively a născut cel de-al patrulea copil. Ea și soțul ei, Ryan Reynolds au devenit din nou părinți, asta după ce, anul trecut în luna septembrie, actrița făcea marele anunț cu privire la sarcină, în cadrul celui de-al 10-lea summit anual Forbes Power Women's.

Cei doi actori mai au 3 fetițe: James, în vârstă de 7 ani, Inez, în vârstă de 5 ani și Betty, de doi ani.

Blake Lively a postat recent pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de soțul ei, dar și de mama acestuia, Tammy Reynolds. Fanii au putut observa că actrița nu mai are burta de gravidă, fapt ce înseamnă că cel de-al 4-lea copil al cuplului a venut pe lume.

Internauții au felicitat-o pe frumoasa mămică, care s-a recuperat repede după naștere.

Citește și:

Ryan și Blake, dedicați copiilor lor

Ryan și Blake și-au lăsat cariera pe locul doi și și-au dedicat timpul copiilor pe care îi au. În 2020, actrița declara că îi place la nebunie să fie mamă.

„Bănuiesc că trebuie să-mi placă cu adevărat, pentru că sunt obsedată de copiii mei”, a explicat Lively, într-un interviu pentru Harpers Bazaar

Și Ryan Reynolds este implicat în creșterea fetelor sale și își dorește să petreacă cât mai mult timp cu ele.

„Nu vreau să ratez această perioadă cu copiii mei. Când filmez un film, sunt adesea plecat în Europa, petrec ore multe pe drum. Îmi place foarte mult să fiu un tată implicat. Îmi place să le duc la școală dimineața, îmi place să le iau”, a mărturisit Reynolds.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.