Setari Cookie-uri

Zi de zi Aducem Asia mai aproape de tine: CHOPSTIX începe o nouă poveste în Craiova

Bucătăria chinezească zărită prin lentila bucătăriei CHOPSTIX, un loc unde poţi rezona împreună cu toţi iubitorii de Asiatic, începe o nouă poveste de data aceasta în Craiova, pe Calea București 80, la Electroputere Parc.

Al 22-lea restaurant CHOPSTIX din România

Și în 2023, CHOPSTIX și-a propus să continue misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de preparate delicioase din această zonă. Locația proaspăt deschisă în Craiova, la Electroputere Parc, este prima din acest oraș și a 22-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins în orașe precum București, Ploiești, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Galați și Timișoara.

Savuroasele Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar și de meniurile speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX au devenit rapid subiectul pe buzele tuturor celor care au pășit în noul restaurant din Craiova.

”Un nou an, o nouă provocare CHOPSTIX. Ne-am dorit încă de la început să aducem Asia mai aproape de toți românii cu preparatele din portofoliul nostru culinar. Dragostea pentru produsele noastre, feedback-ul și mai ales fidelitatea acestora ne-au ajutat să ne atingem target-ul propus. Și în acest an vom continua să preparăm produsele noastre cu aceeași atenție ca până acum. De la selecția celor mai potrivite ingrediente până la construirea celor mai delicioase preparate”a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

Citește și:

Who’s ready to Noodle up?

Pentru cine nu a ajuns încă la restaurant, noul CHOPSTIX se află în zona de food court din Electroputere și te așteaptă cu toate hero producturile din gama sa: Ramen cu vită, pui cu ciuperci, delicioasele box-uri fresh sau deserturi specifice Asiei.

Iar dacă nu ne vizitezi, nu uita că poți alege Gustul Asiei printr-un singur click distanță din confortul casei tale prin aplicațiile de delivery ale partenerilor noștri de livrări.

Te așteptăm în Electroputere Parc să descoperiți întregul meniu CHOPSTIX!

Ne vedem acolo!

#chopstixromania #asian #chopstix #craiova #electroputeremall #chopstixcraiova #noodles #noodleup #tasty #chopstix

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.