Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, pregătiri de nuntă cu Gabi Bădălău? Ce a declarat vedeta despre căsătoria cu iubitul său?

Bianca Drăgușanu iubește și este iubită! Vedeta "nu" spune nu unei viitoare căsătorii, însă mărturisește că anumite lucruri sunt complicate în relația cu Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu iubește și este iubită. Alături de Gabi Bădălău, blondina trăiește o poveste de dragoste de mai bine de un an. Pe lângă vacanțele de lux, cei doi au planuri de viitor împreună, chiar dacă familia afaceristului nu este de acord cu relația lui Bădălău cu Bianca.

Cu toate acestea, diva a vorbit despre o viitoare posibilă căsătorie, însă a declarat că lucrurile sunt puțin complicate, având în vedere conflictele pe care Bădălău le are în continuare cu mama fiilor săi, Claudia Pătrășcanu.

„Nu știu dacă mă mărit, am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu, nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu, cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește. Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele, așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la „Teo Show”.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, geloasă în fostele relații

Acum, blondina este sigură pe ea și pe iubitul ei, însă nu același lucru se poate spune și despre poveștile de iubire din trecut. Vedeta a mărturisit că, de-a lungul timpului, a fost geloasă și a căutat în telefonul partenerului.

„La un moment dat, dintr-odată, m-am oprit să fac acest lucru, și viața mea a devenit mult mai liniștită, iar lucrurile s-au clarificat de la sine. (…) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată, pentru că nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație.

Probabil că în relațiile trecute, în primele două-trei luni în care ne cunoșteam unul pe celălalt, să zicem, mai existau mici conversații cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul”, a mai explicat Bianca Drăgușanu la „Teo Show”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.