Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu! Blondina cere daune morale de 100.000 euro

Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău, după ce ambele s-au jignit în mod repetat în spațiul public.

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu se mută în instanță, asta după ce ele s-au jignit în repetate rânduri în spațiul public. Totul a început din momentul în care artista a acuzat-o pe Bianca Drăgușanu că i-a forțat pe băieții ei să facă poze cu ea. Bianca a negat acest lucru, iar de aici până la jignirile aduse nu a mai fost decât un singur pas.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că s-a săturat de acest scandal, creat încă de când ea a început relația de iubire cu Bădălău. Deși nu divorțase oficial de Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău a început o relație cu blondina, care durează deja de 3 ani.

Recent, avocata Biancăi Drăgușanu a făcut câteva precizări cu privire la ordonanța președințială pe care a emis-o pentru Claudia Pătrășcanu. Cele două vedete se vor vedea în fața instanței pe 1 martie.

Citește și:

"Am formulat o cerere privind emiterea unei ordonanțe președințiale, care este o procedură care se judecă de urgență fără să fie nevoie de introducerea unei acțiuni de fond în mod obligatoriu, înainte de introducerea acestei cereri, tocmai de aceea se judecă cu severitate, în sensul de a se adopta de către instanță potrivit Codului Civil o serie de măsuri provizorii și anume: Noi am solicitat Instanței de Judecată să se dispună ca pârâta Pătrășcanu Claudia Mariana să înceteze desfășurarea oricăror acțiuni defăimătoare și denigratoare sau de orice altă natură la adresa doamnei Drăgușanu, prin intermediul rețelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă sau prin orice alte mijloace de natură de a-i încălca dreptul la viață, demnitate, onoare și reputație, până la soluționarea acțiunii pe care o vom introduce, respectiv o acțiune de răspundere civilă delictuală”, a transmis aceasta, pentru Antena Stars, scrie spynews.ro.

Citește și:

Bianca Drăgușanu îi cere Claudiei Pătrășcanu daune morale în valoare de 100.000 de euro. Blondina este convinsă că dreptatea este de partea sa!

„Trebuie să și demonstreze. Totul se plătește, este karma fiecăruia. Și sunt curioasă de unde o să plătească. M-am săturat să tot las de la mine, am ajuns la vorba aceea: Pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești”, a spus ea, pentru fanatik.ro.

Reacția Claudiei Pătrășcanu

Claudia Pătrășcanu a aflat de scandalul pe care Bianca Drăgușanu l-a pornit și a reacționat imediat.

„Nu știu cum și de unde apar aceste speculații?! Nu știu cine și ar permite să ceară această sumă (în jur de 100.000 de euro, n.red.) de la mine și pe ce considerente… mi se pare o formă de șantaj, șărlătănie. Am stat trei ani într-o instanță, s-au încercat multe răutăți, șărlătanii și Dumnezeu mi-a făcut dreptate. Știți cum e: când ajungi în fața unei instanțe, probele sunt baza. Eu sunt omul dreptății și cine se pune cu dreptatea, nu ajunge prea bine în viață”, a spus ea, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu a continuat și a mărturisit că, de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost implicată în numeroase scandaluri și că acesta este doar încă unul pentru ea. Mai mult, artista a spus că familia Bădălău stă în spatele acestei decizii.

"A fost implicată în atât de multe scandaluri de-a lungul aparițiilor ei și îmi amintesc că aceeași placă o avea. Toate aparițiile ei postate chiar de ea, atât pe YouTube, TikTok, etc… Când arată gesturi obscene, când vorbește despre bani și cum face banii și cum îi face pe oameni sărăcii și îi înjură în ultimul hal, când devine agresivă, bătăi cu bâte și certuri cu multe persoane publice.

Ea și-a creat multe probleme personale. Singură. Eu cred că uită de adevăratele probe pe care le dețin și într-o instanța când ajungi începi să scoți de nu te mai oprești și se află și ce nu ai vrut niciodată să se afle. Aici nu e mâna ei, ci mâna familiei Bădălau. Știu ce vrea și ce caută prin acest «proces». Ăștia sunt mână în mână! Acum au luat-o pe ea paravan”, a încheiat Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.