Setari Cookie-uri

Ce spune Anghel Damian despre fosta sa iubită, Lia Bugnar? Actorul lucrează alături de fosta și actuala iubită

Anghel Damian a vorbit despre fosta sa iubită, Lia Bugnar, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de 9 ani. La adresa ei, actorul are doar cuvinte de laudă!

Anghel Damian urmează să devină tată pentru prima dată, peste doar 4 luni. După o relație de 9 ani cu actrița și regizoarea Lia Bugnar, Anghel Damian a cunoscut dragostea adevărată în persoană lui Theo Rose, cu care a decis să facă un copil, după doar câteva luni de relație.

Cu toate acestea, el lucrează în continuare cu fosta sa iubită, dar și cu actuala, pentru serialul "Clanul", de la ProTV. Theo Rose joacă în serial, iar Lia Bugnar scrie scenariul. Anghel Damian a păstrat o relație bună cu fosta sa parteneră, la adresa căreia are doar cuvinte de laudă. El îi apreciază Liei Bugnar talentul, dar și implicarea de care dă dovadă în toate proiectele sale.

„Lia este un dramaturg și un scenarist extraordinar. Ea le dă o viață, prin cuvinte, extraordinară. După care, felul în care gândim, de la început, tipologia unui personaj și felul în care îl descriem în acțiuni și vorbe, îl ajută. Apoi, migala în lucrul cu actorul, cu fiecare secvență în parte. E foarte complicat să ții minte un text care are o anumită topică. Chiar vorbeam cu domnul Mihăiță, el spunea că își învață textul cu o lună înainte, pentru că orice cuvânt care e scos dintr-o frază, nu mai are absolut nicio logică. Ele, deși sunt într-o topică care distruge logica, dacă ești atent, au logica personajului domnului Măcelaru. Și, atunci, trebuie să înveți cuvânt cu cuvânt, virgulă cu virgulă, pauză cu pauză, mimică, gestică, tot”, a declarat Anghel Damian pentru Click!.

Citește și:

Theo Rose a rămas însărcinată în timpul filmărilor pentru serial, însă Anghel Damian a știut cum să gestioneze situația, astfel serialul să își continue scenariul, cu modificările de rigoare. Regizorul a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat și pentru serialul "Vlad", atunci când Olimpia Melinte a rămas însărcinată.

„Bineînțeles că în orice context s-a întâmplat asta – și la «Vlad», cu Olimpia Melinte, care a fost însărcinată -, eram pregătiți pentru situațiile astea. Și, acum, avem o grijă extraordinară. Dar ea e cea care trage să nu fie pusă într-un statut particular și vrea să fie cot la cot cu restul actorilor. Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori, pentru că filmezi, în frig, 12 ore. Sunt locații în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia”, a mai spus iubitul lui Theo Rose, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.