Setari Cookie-uri

Anamaria Prodan, fotografie alături de noul iubit! Cine este bărbatul care a făcut-o să iubească din nou?

Anamaria Prodan a postat o primă fotografie cu noul ei iubit. Cine este bărbatul lângă care impresara a găsit liniștea, după divorțul tumultos de Laurențiu Reghecampf?

După o perioadă în care a suferit enorm și a încercat să își reîntregească familia, Anamaria Prodan și-a găsit din nou liniștea. Impresara iubește din nou, însă își dorește să rămână discretă în ceea ce îl privește pe bărbatul care i-a făcut inima să tresară, din nou.

Vedeta a postat recent o primă fotografie cu cel alături de care trăiește o poveste de iubire de câteva luni, despre care a mai vorbit în presă, fără să ofere, însă, prea multe detalii.

Anamaria Prodan spune că și-a învățat lecțiile din trecut și nu mai vrea să apară în presă cu bărbații din viața ei.

„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro, după ce s-a afișat cu actualul partener.

Citește și:

Impresara a declarat că în prezent se simte liniștită și fericită alături de iubitul ei. Ea nu mai vrea să investească în partenerul ei de viață, făcut aluzie la tatăl fiului ei. Tot ea a mai spus că actualul iubit este un bărbat puternic, pe care nu îl cară în spate și care îi dă valoare.

„Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere, pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am să trăiesc în liniște, frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”.

Potrivit surselor din presă, misteriosul bărbat nu ar locui în România și nu este nici arab, așa cum s-a speculat inițial. Acesta ar avea o situație financiară foarte bună și a trecut, la rândul său, printr-un divorț.

Citește și:

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”, a mai spus Anamaria Prodan.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.