Setari Cookie-uri

Cristina Spătar a primit un cadou de lux, în valoare de 300.000 de euro, de la soțul milionar! Ce surpriză i-a făcut afaceristul

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. După un divorț dureros, artista și-a găsit liniștea în brațele milionarului vâlcean Vicențiu Mocanu.

Cristina Spătar trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de soțul ei, milionarul vâlcean Vicențiu Mocanu. Vedeta și-a refăcut viața la 6 ani de la divorțul dureros de tatăl copiilor ei, Albert și Aida.

Vedeta și-a găsit acum liniștea și se bucură că este prețuită și iubită cu adevărat. Milionarul a cerut-o în căsătorie pe Cristina în Dubai, oferindu-i un inel cu diamant, iar peste nici o săptămână, cei doi au spus "Da" în fața ofițerului de stare civilă. Pe 10 decembrie, Cristina Spătar s-a căsătorit din nou, având inima împăcată și plină de dragoste pentru bărbatul care a făcut-o să mai ofere o șansă iubirii.

Artista duce o viață așa cum multe femei visează, iar soțul ei are grijă să o răsfețe și să îi fie aproape. Iar pentru că astăzi este Ziua Îndrăgostiților, Vicențiu Mocanu nu putea să nu îi facă o surpriză spectaculoasă soției sale. Bărbatul i-a oferit cadou Cristinei o mașină de lux, în valoare de peste 300.000 de euro. Autoturismul este Maybach și a fost decorat cu o fundă roșie, special pentru artistă.

Citește și:

„Mult așteptatul meu Maybach, sunt fericită, sunt binecuvântată”, a scris cântăreața, pe pagina sa de Instagram, acolo unde a împărtășit bucuria cu fanii ei.

Cu toate că au existat multe comentarii în care artista a fost felicitată, au existat și hateri care i-au lăsat mesaje nepotrivite, legate de banii soțului ei. Cu toate acestea, Cristina Spătar nu are de ce să bage în seamă criticile aduse și se bucură de cadoul mult dorit.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.