Setari Cookie-uri

Andreea Bălan a încălcat regulamentul de la America Express! Când a crezut că nu este filmată, vedeta a făcut asta!

Andreea Bălan a încălcat regulamentul de la America Express, iar sancțiunile nu au întârziat să apară.

America Express devine o competiție din ce în ce mai provocatoare, iar concurenții trebuie să facă față unor probe mult mai grele, față de cele cu care erau obișnuiți. Lupta se duce acum în Guatemala, iar clima de aici le dă concurenților bătăi de cap. Echipele încearcă să fenteze unele probe, însă, de data aceasta, Andreea Bălan a încălcat grav regulamentul, iar Irina Fodor a anunțat că va fi sancționată.

Artista a trișat la una din probele competiției,încercând, așa cum s-au obișnuit telespectatorii, să își facă viața mai ușoară. Andreea Bălan a crezut că nu este filmată și a fost sigură că nimeni nu o va prinde. Spre surprinderea ei, camerele erau aprinse, iar Andreea a fost văzută cum a vărsat berea pe jos, deși trebuia să o bea.

Citește și:

După acest derapaj, prezentatoarea tv a anunțat că vor exista sancțiuni.

„Vor exista pedepse mari, pe care vi le voi comunica maine”, a anunțat Irina Fodor, în ultima ediție America Express.

Urmează ca fanii emisiunii să vadă despre ce consecințe este vorba. Cert este că Andreea Bălan și colrga ei, Andreea Antonescu pot ajunge direct la Ultima șansă.

Proba alcoolului nu a fost pe placul Andreei Bălan

Prima zi a concurenților petrecută în Guatemala a fost una presărată cu multe provocări. Vedetele au fost nevoite să învețe o poezie de origine mayașă, pe care să o recite în fața judecătorului, pentru a primi o băutură cu alcool.

Dacă bărbații au fost încântați de această probă, nu la fel a fost și pentru echipele feminine. Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au amețit destul de bine și cu greu au dus proba la bun sfârșit.

Citește și:

„Zici că-i țuică. Paletă plecăm de aici! Aoleu, mi-e rău!”, a spus Andreea Antonescu.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.