Setari Cookie-uri

Detalii neștiute din viața Doiniței Oancea! Cum și-a câștigat banii, înainte să fie celebră?

Doinița Oancea a avut o cu totul altă meserie, înainte de a deveni celebră. Vedeta a povestit cum își câștiga banii, înainte de apariția pe micul ecran.

Cu toții o cunoaștem pe Doinița Oancea din telenovelele și serialele în care a jucat. Frumoasa actriță s-a făcut cunoscută în proiectul "Inimă de țigan", acolo unde a jucat cu Gheorghe Visu și Carmen Tănase. Acum, ea are o carieră strălucită și se bucură de multe proiecte pe micile ecrane.

Totuși, înainte de a se face cunoscută publicului, Doinița Oancea a lucrat în cu totul alt domeniu. Vedeta a știut că trebuie să facă orice pentru a-și câștiga banii, astfel că, uneori, ea a fost nevoită să spele și pe jos.

Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Doinița Oancea a vorbit despre jobul de dansatoare și director la o companie de spectacole.

„Horia Brenciu: Director la o companie de spectacole!

Carmen Tănase: Tu vorbești serios?

Horia Brenciu: Voi vă cunoașteți sau nu vă cunoașteți?

Citește și:

Carmen Tănase: Ba da, dar asta n-am știut.

Doinița Oancea: M-am dus acolo ca să dansez și m-au pus și director adjunct, dar eu le făceam pe toate. Eram și femeie de serviciu, deci spălam și pe jos, stăteam și la repetiții și dansam, mă ocupam și de tot. Deci am fost așa de toate”, a fost discuția dintre cele trei vedete în podcastul „Lucruri simple”, potrivit Fanatik.

Doinița Oancea, actriță în serialul "Lia"

În prezent, Doinița Oancea joacă în serialul Lia, de pe Antena 1. Bruneta o interpretează pe Gabi, o soție manipulatoare, care vrea să controleze tot ce este în jurul ei.

„Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii.
Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă!”, a dezvăluit Doiniţa Oancea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.