Setari Cookie-uri

Marc Anthony va deveni tată pentru a 7-a oară! Artistul și iubita sa au făcut marele anunț, chiar de Ziua Îndrăgostiților!

Marc Anthony și Nadia Ferreira vor deveni părinți. Imaginea care spune totul!

Marc Anthony (54 ani) și soția sa, Nadia Ferreira (23 ani) au făcut marele anunț cu privire la mărirea familiei. Modelul așteaptă primul ei copil, în timp ce artistul va deveni tată pentru a 7-a oară.

Cei doi au făcut marele anunț printr-o postare comună pe Instagram, acolo unde au postat o fotografie cu burtica de gravidă a viitoarei mămici. Ziua Îndrăgostiților a fost prilejul perfect pentru ca Marc Anthony să le ofere o astfel de veste minunată celor care îl urmăresc.

Cel mai bun cadou de Ziua îndrăgostiților!!!! Mulțumesc, Doamne, pentru această binecuvântare uriașă în viața noastră”, au scris cei doi îndrăgostiți, pe social media.

Marc Anthony și Nadia Ferreira s-au căsătorit în urmă cu o lună

Artistul și mai tânăra sa parteneră de viață s-au căsătorit în urmă cu o lună, în cadrul unui eveniment fastuos.Cei doi și-au legat destinele la Miami, alături de familie și cunoscuți. Frumoasa Nadia a purtat o rochie de mireasă din dantelă, semnată Galia Lahav, ce avea un corset transparent și ornamente florale, în timp ce artistul a ales un costum elegant, negru, marca Christian Dior.

Citește și:

Marc Anthony a mai fost căsătorit de 3 ori înainte de a o cunoaște pe Nadia. El a ajuns în fața altarului cu Dayanara Torres (2000 – 2004), Jennifer Lopez (2004-2014) și Shannon De Lima (2014 – 2017). Artistul are, de asemenea, doi copii cu Jennifer Lopez, în vârstă de 14 ani, doi copii cu Debbie Rosado, în vârstă de 29 și 27 ani, iar din relația cu Dayanara Torres, are tot doi copii, în vârstă de 22 și 19 ani.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.