Setari Cookie-uri

Advertorial Mandinga, decizie istorică. Lansează Kamasutra, prima bachata din istoria trupei. Ascultă piesa!

Bachata, stil muzical originar din Republica Dominicană, este un gen de muzică romantică care se poate dansa în 4 pași. Trupa Mandinga mizează de această dată pe puterea acestui stil muzical și le propune iubitorilor de muzică de calitate o nouă piesă inspirată de acest stil muzical. Melodia se numește „Kamasutra”, iar artiștii au ales să o lanseze de „Ziua Îndrăgostiților”, pe 14 februarie, făcându-le astfel un cadou celor care simt și trăiesc dragostea în sensul pur al sentimentului.

Mandinga - Kamasutra (Official Audio)

„Kamasutra este pentru mine una dintre cele mai speciale piese pe care le-am lansat până acum. În primul rând, este vorba despre prima bachata pe care o lansează Mandinga, și eu mă simt foarte mândră pentru că este compusă de mine. Faptul că Mandinga este o trupă de muzică latino și că bachata este în trend, ne-a inspirat să compunem și noi una! De mult voiam să avem o bachata proprie și acesta a fost momentul!”, povestește Barbara Isasi, solista trupei Mandinga.

„Kamasutra” este o compoziție la care și-au adus aportul Barbara Isasi, împreună cu ai ei colegi, Alexander Himely si Harvis Cuni.

„Ideea mi-a venit într-o seară acasă în timp ce ascultam niște beaturi care m-au inspirat destul de mult. A fost diferit față de alte piese în care inițial îmi venea o linia melodică sau cuvintele cheie pentru refrenul. De data aceasta am început cu prima strofă și apoi mi-a venit refrenul. După ce a fost gata compoziția, le-am trimis piesa colegilor mei care se ocupă de producție, Alexander Himely si Harvis Cuni. Le-a plăcut foarte mult, imediat s-au apucat de partea lor, au adăugat o serie de elemente de producție mega cool și cred că într-o săptămână a fost finalizată! Clar, a fost piesa care n-a ieșit cel mai ușor și repede dintre toate, toți am fost mulțumiți din prima de ea.”, continuă artista originară din Madrid.

„Kamasutra” este prima bachata din istoria trupei, un invitație senzuală, plăcută urechii care lasă loc imaginației să-și construiască povestea, în funcție de povestea fiecărui ascultător în parte.

„Ni s-a părut foarte potrivit să o lansăm de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 Februarie, și sper că lumea se va conecta cu piesa și o va simți așa cum am simțit-o noi! Este o piesă perfectă pentru o seară romantică cu partenerul tău, în care să te lași purtată de ritmurile ei și să uiți undeva departe toate sursele de stres. „Kamasutra” este bachata de care aveam nevoie, refrenul fiind foarte simplu, îți rămâne în cap. Îmi doresc să ajungă cât mai departe și oamenii să se distreze ascultând-o!”, conchide Barbara Isasi.

Asculta piesa aici : Mandinga - Kamasutra (Official Audio)

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.