Setari Cookie-uri

Advertorial Prestige Orchestra, premiu internațional pentru activitatea artistică

Prestige Orchestra, singurul ONE BAND SHOW din România, a primit premiul Best Luxury Live Music & Entertainment 2023, distincție acordată de prestigoasa revistă Britanică LUXlife Magazine. Iuliana și Costin, membrii fondatori ai Prestige Orchestra, au fost anunțați direct de organizatorii e venimentului.

„Am dori să vă mulțumim pentru participarea la cea de-a șaptea ediție a premiilor Best Luxury Live Music & Entertainment 2023, eveniment care vrea să-i aducă în atenția publicului pe toți profesioniștii care activează în domeniul ceremoniilor de nuntă și care susțin integritatea și frumusețea acestei echipe. Ne face o mare plăcere să vă informez că Prestige Orchestra primește premiul pentru „Cea mai bună muzică de live și divertisment de lux 2023, din România.”, le-au transmis organizatorii direct celor artiștilor.

O veste minunată care, bineînțeles, vine ca o încununare a străduinței de a face foarte bine ceea ce au ales ca și meserie și Dumnezeu ca și Har.

„Este o mare onoare pentru noi să primim acest premiu special și suntem extrem de recunoscători. Nu în ultimul rând, vrem să vă mulțumim, deoarece datorită vouă este posibil totul.🤍.”, au transmis Iuliana și Costin Ghinea prin intermediul contului de Instagram. (LINK: https://www.instagram.com/prestige_orchestra/)

Polivalența uimitoare a celor doi soliști în interpretare, secție ritmică formată din cei mai buni intrumentiști și dansatori profesioniști, o echipă cu o energie deborbantă, aduc distracția pe ringul de dans prin cele mai bune mixuri muzicale. Playlist-urile trupei acoperă toate stilurile muzicale, de la piese evergreen până la hituri actuale și piese proprii.


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.