Setari Cookie-uri

Kamara și DOC, un nou conflict la Survivor! Tensiunea și nervii acumulați și-au spus cuvântul!

Kamara și DOC au avut un schimb dur de replici în ediția de seara trecută a emisiunii Survivor. Cei doi s-au certat și nu au ajuns la niciun numitor comun.

Emisiunea Survivor din seara trecută i-a adus pe concurenții din echipa Faimoșilor în pragul scandalului! Tensiunea acumulată în ultimele zile, dar și nervii întinși la maxim au pus paie pe foc, iar scandalurile dintre concurenți au continuat pe tot parcursul ediției.

De această dată, Kamara și DOC au avut de împărțit cuvinte dure și reproșuri unul la adresa celuilalt. Totul a început după ce Ada a fost învinsă pe teren, după ce a pierdut lupta în fața Codruței Began.

„Nu-l lași pe bară, că n-ai cum. Mai sunt patru băieți. Da, și cineva trebuie să rămână pe bară. A rămas Kamara, care e problema? Da, tu, stai jos! Toată lumea a rămas ieri pe bară”, a spus Doc, la PRO TV, potrivit Fanatik.

Kamara nu a fost deloc mulțumit de deciziile luate de DOC și a izbucnit:

Citește și:

„Tot eu am rămas și ieri pe bară”, i-a spus Kamara, iar DOC a răspuns: „Și ce? Dacă o faci pentru echipă, care e problema?”

„Dar de ce, că am dat bine?”, a spus Kamara.

„Ai dat bine, dar nu este în regulă să joci cu Dan, pentru că este mai puternic”, a spus DOC.

După ce echipa Războinicior s-a bucurat de pierderea punctului echipei Faimoșilor, conflictul dintre Kamara și DOC s-a adâncit.

„Nu fi prost, nu fi prost!”, a spus DOC

„Doc, vezi că vorbești aiurea. Ai grijă cum vorbești”, i-a spus Kamara.

Dan Pavel a intervenit între cei doi și i-a întrebat de la ce a pornit cearta între cei doi faimoși,

„S-a întâmplat să nu se respecte o strategie, în momentul în care ele nu sunt respectate poate să devină alt joc. Durerea o trăim fiecare în felul lui”, a spus Kamara.

Citește și:

„Considerăm că alegerile au fost cele care au fost ok, doar că nu am luat punctele necesare. Suntem zece oameni care își permit să aibă păreri diferite, iar eu cu Kamara nu mă coordonez mai deloc”, a spus și DOC.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.