Setari Cookie-uri

Bombă în showbiz! Oana Matache, sora Deliei, un nou început amoros? Declarațiile făcute de Gina Matache!

Gina Matache, mama Deliei și Oanei Matache, a vorbit despre noua relație de iubire a fiicei sale! A divorțat sau nu Oana Matache?

Zvonurile cu privire la divorțul Oanei Matache au fost alimentate de pozele surprinse de paparazzii. Sora Deliei a fost fotografiată în tandrețuri cu un bărbat misterios, chiar în plină stradă. Când toată lumea știa că Oana are o căsnicie fericită alături de Răzvan Miheț, iată că lucrurile stau cu totul altfel!

Potrivit spynews.ro, Oana Matache ar avea deja o nouă relație și a divorțat în mare secret de tatăl copiilor ei. Contactată de jurnaliști, mama Oanei, Gina Matache a vorbit despre presupunsa relație a ficei sale. Aceasta a menționat că nu are acordul fiicei sale de a vorbi despre viața ei.

„Nu pot să vorbesc în numele ei. Pur și simplu nu am voie să vorbesc despre viața ei. Este viața ei, sunt alegerile ei „, a declarat mama Deliei, pentru unica.ro.

Citește și:

La rândul ei, Oana Matache a mărturisit că nu vrea să ofere nicio declarație și își dorește să nu mai fie sunată.

„Nu am nici un comentariu, nu vreau să vorbesc, aș vrea să nu mai fiu sunată”, a explicat sora Deliei, pentru spynews.ro.

Oana Matache are doi copii cu Răzvan Miheț

Oana Matache are doi copiii cu Răzvan Miheț, cel alături de care și-a întemeiat o familie. Împreună, ei au doi copii: pe Jessie și Bogdan.

Delia a fost cea care i-a fost alături surorii sale la nașterea celor doi copii, filmând operația de cezariană.

„Delia a fost chiar asistentă. A filmat cezariana. Și la primul copil, și la al doilea. A zis că, dacă Oana îl va face pe al treilea, o va opera chiar ea. Jessie încă nu realizează.
I-am arătat pe telefon. Dar nici de maică-sa nu a realizat că nu e acasă”, a povestit atunci mama Deliei la o emisiune de la Kanal D.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.